Andreea Paul Vass: Alexandru Muresan a expus PDL Salaj la oprobiul public

Andreea Paul Vass: Alexandru Muresan a expus PDL Salaj la oprobiul public

Referindu-se la cazul directorului Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Salaj, Alexandru Muresan, consilierul primului ministru, Andreea Paul Vass, a declarat ca este una dintre marile sale dezamagiri.

Alexandru Muresan se numara printre cei mai buni colegi de partid pe care ii am. Totusi, aveam pretentia, ca din acest spirit de colegialitate, sa nu expuna PDL Salaj la oprobiul public, a declarat Andreea Paul Vass, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. In acest context, consilierul primului ministru a tinut sa sublinieze ca il felicita pe Alexandru Muresan pentru faptul ca si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in partid, insa daca acesta a gresit, va trebui sa plateasca pentru fapta sa: Daca a gresit, trebuie sa plateasca.

Eu nu am de unde sa stiu daca problema lui Muresan este reala sau nu, pana cand justitia se va pronunta in acest sens. Ce pot insa sa va spun este ca, daca eram in locul sau, as fi demisionat si din functia de director al APIA Salaj. Pentru ca, dupa ce justitia si-ar fi spus cuvantul, sa fiu repusa in drepturi, a incheiat Andreea Paul Vass.

Reamintim faptul ca directorul Alexandru Muresan a fost trimis in judecata pentru frauda electorala, acesta fiind acuzat de catre Autoritatea Electorala Permanenta ca, la alegerile europarlamentare din 2009, ar fi votat de patru ori, la patru sectii diferite, respectiv in comunele Babeni, Balan, Ileanda si Lozna.

Leave a Comment