Din ciclul Adio, dar raman cu tine: Alexandru Muresan renunta la politica, dar ramane directorul APIA Salaj

Din ciclul Adio, dar raman cu tine: Alexandru Muresan renunta la politica, dar ramane directorul APIA Salaj

Potrivit presedintelui PDL Salaj, Lucian Bode, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al partidului, eveniment care a avut loc joi, directorul coordonator al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Salaj si-a dat demisia de onoare din toate functiile politice pe care le detinea in acel moment.

Regret ca s-a ajuns aici, insa respect aceasta decizie. Sunt convins ca, odata ce justitia se va pronunta asupra acestui caz, Alexandru Muresan va reveni pe pozitiile pe care le-a ocupat, pana joi, in partid, a declarat, vineri, Lucian Bode. Acesta a adaugat, insa, ca desi Alexandru Muresan a renuntat la mai face parte din structurile decizionale ale PDL Salaj, retragandu-se pe pozitia unui simplu membru de partrid, nu a parasit si fotoliul de director coordonator al APIA Salaj. Cu alte cuvinte, Alexandru Muresan s-a retras din prima linie a PDL Salaj, pentru ca asa i-a dictat constiinta, insa aceeasi constiinta nu a reusit sa-l determine sa renunte la ciolanul pe care l-a primit in dar ca urmare a activitatii sale politice.

Un gest pe care il apreciem ca se incadreaza in sfera penibilului, in conditiile in care renunti la a mai face politica, dar nu cedezi si beneficiile pe care le-ai obtinut de pe urma activitatii politice. Iar daca adaugam si motivul pentru care PDL Salaj ar fi trebuit sa ii retraga lui Alexandru Muresan sprijinul politic, situatia in care se regasesc atat directorul APIA, cat si imaginea PDL Salaj, frizeaza deja domeniul ridicolului. Referitor la acest aspect, Lucian Bode a afirmat ca asteapta decizia Curtii Constitutionale cu privire la Legea functionarilor publici, act normativ considerat neconstitutional de catre partidele aflate in opozitie.

Reamintim faptul ca directorul Alexandru Muresan a fost trimis in judecata pentru frauda electorala, acesta fiind acuzat de catre Autoritatea Electorala Permanenta ca, la alegerile europarlamentare din 2009, ar fi votat de patru ori, la patru sectii diferite, respectiv in comunele Babeni, Balan, Ileanda si Lozna.

Leave a Comment