Recompensa de la Victor Ponta pentru anumite filiale PSD din Ardeal

Recompensa de la Victor Ponta pentru anumite filiale PSD din ArdealPresedintele PSD, Victor Ponta va oferi comepensatii pentru filialele din Ardeal care i-au sustinut candidatura la Congres, dar care nu au avut destula sustinere printre ceilalti delegati ca sa impuna macar un vicepresedinte de partid. Ardealul va capata reprezentare la nivelul eselonului trei din conducerea PSD: secretari executivi si sefi de departamente interne.

Victor Ponta a admis ca repartizarea mandatelor de vicepresedinti, alese la Congresul extraordinar de sambata, a fost putin dezechilibrata, in conditiile in care candidatii din Ardeal nu au avut castig de cauza. Cei care nu au fost alesi, unii din ei imi sunt foarte apropiati si sper sa ma sprijine in continuare. Nimeni din cei care nu au fost alesi ca vicepresedinti nu sunt in afara echipei. Stiu cine m-a sprijinit si vreau sa fiu sustinut in continuare. Vreau sa lansez un mesaj special pentru faptul ca in urma votului si in urma repartizarii putin anormale a ponderii judetelor in conducerea centrala nu se afla nici un vicepresedinte din Ardeal si Banat. O sa incerc sa-i reprezint ca lider de partid, dar in acelasi timp prin numirile de secretari executivi si de sefi de departamente vom aduce acesta situatie la normal, a promis Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa, a declarat ca decizia presedintelui PSD, Victor Ponta, de a numi in functiile de secretari executivi si sefi de departamente, membri ai organizatiilor social-democrate din Ardeal este una inteleapta, intrucat trebuie asigurat un echilibru in structura de conducere a PSD. Iuliu Nosa a declarat ca nu stie, deocamdata, cine ar putea fi numit in aceste functii, dar ca acest lucru se va rezolva, probabil, in cadrul unui Consiliu National care ar putea avea loc cat de curand. Victor Ponta este noul presedinte al PSD, iar decizia lui este una inteleapta.

Organizatiile din Ardeal au avut oameni care au candidat in cadrul Congresului de sambata pentru diferite functii, dar nu au intrunit numarul necesar de voturi. Trebuie, totusi, sa existe un echilibru in structura de conducere a PSD, trebuie sa fie reprezentate toate zonele tarii. Decizia lui Victor Ponta este foarte potrivita, a declarat Iuliu Nosa.

Potrivit liderului PSD Salaj, organizatiile social-democrate din judetele din Ardeal nu trebuie lasate pe dinafara in ceea ce priveste noua structura de conducere a PSD, chiar daca in alegerile din ultimii ani rezultatele lor nu au fost foarte bune.

Leave a Comment