Tiberiu Marc: Mircea Geoana trebuie sa isi asume responsabilitatea esecului

Tiberiu Marc: Mircea Geoana trebuie sa isi asume responsabilitatea esecului

Dupa esecul suferit de Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, tot mai multi social democrati ii cer acestuia si echipei care l-a sustinut in campanie sa isi depuna mandatul. Primul care a reactionat in acest sens a fost lider PSD Cluj, Ioan Rus, care i-a cerut lui Mircea Geoana sa isi dea demisia. El a facut aceasta solicitare, luni seara, la scurt timp dupa ce Mircea Geoana a fost declarat oficial invins la alegerile prezidentiale din 2009.

Referindu-se la declaratiile facute de Ioan Rus, prese-dintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, care detine o functie importanta la nivelul condu-cerii centrale a partidului, si anume cea de vicepresedinte in cadrul Biroului Permanent National, a opinat ca intelege foarte bine de ce anumiti lideri ai partidului simt nevoia sa isi exprime anumite puncte de vedere. Insa, liderul PSD Salaj, este de parere ca aceste puncte de vedere ar trebui formulate cat mai repede si, desigur, intr-un cadru organizat.

Cred ca, acum, lucrurile sunt cat se poate de clare. Presedintele Traian Basescu a fost validat, deci procesul electoral s-a incheiat. Astfel, va trebui ca liderii PSD sa se intalneasca intr-un cadru organizat, cat mai repede, cadru in care trebuie sa stabilim strategia partidului. Daca vom amana o asemenea decizie, nu vom face decat sa promovam astfel de iesiri individuale (declaratiile recente ale social-democratului Ioan Rus – n.r.), spune liderul PSD Salaj.

In alta ordine de idei, fara sa isi exprime un punct de vedere concret, Tiberiu Marc apreciaza totusi ca unul dintre cei care trebuie sa isi asume responsabilitatea esecului la alegerile prezidentiale ar trebui sa fie si Mircea Geoana: Odata ce rezultatele sunt cele pe care le stim, se impune o decizie la nivelul partidului.

Pana la urma, si Mircea Geoana trebuie sa isi asume responsabilitatea esecului. Insa, nu cred ca trebuie sa luam anumite decizii la cald…. No comment.

Leave a Comment