Ca sa scape de Marea decapitare: Sase directori de deconcentrate, sustinuti de PSD, au intrat brusc in concediu medical

Ca sa scape de Marea decapitare: Sase directori de deconcentrate, sustinuti de PSD, au intrat brusc in concediu medical Tot mai multi directori de institutii deconcentrate, sustinuti in functii de PSD, se imbolnavesc subit, astfel ca, la aceasta data, toti acestia sunt plecati in concedii medicale!

Sase directori de deconcentrate din Salaj, care au sustinerea PSD, si care ar urma sa fie inlocuiti din functii dupa ruperea Coalitiei, au intrat brusc in concedii din motive de sanatate, in unele cazuri blocandu-se astfel activitatea din institutii.

Plecarea in concedii a celor sase nu il impresioneaza pe prefectul de Salaj, Andrei Todea, care ne-a marturtisit ca ceea ce se intampla este absolut suspect. Tocmai de aceea, reprezentantul Guvernului in teritoriu a cerut, deja, atat Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, cat si Directiei de Sanatate Publica Salaj, sa constituie o comisie mixta care sa verfice modul in care au fost obtinute aceste concedii. Mai mult, prefectul a facut unele demersuri la ministerele de care apartin deconcentratele cu directorii bolnavi, astfel incat, pe perioada concediilor, fotoliile lor sa fie ocupate de alte persoane, ce urmeaza sa fie numite cu delegatie.

Cei sase directori de deconcentrate, asupra carora planeaza suspiciuni cu privire la modul in care au obtinut concediile medicale, sunt: directorul Directiei de Sanatate Publica Salaj, Ligia Marincas; directorul coordonator al Inspectoratului Teritorial de Munca, Theodor Balajel, si adjunctul acestuia Maria Arghiropol; directorul Directiei pentru Tineret, Claudiu Domuta (caruia i s-a desfiintat postul intre timp); directorul Directiei Silvice Zalau, Cristian Crisan si directorul coordonator adjunct al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Dorina Rednic.

Leave a Comment