Ludovic Orban respecta, dar nu uita optiunile PNL Salaj

Ludovic Orban respecta, dar nu uita optiunile PNL Salaj

Prezent la Zalau pentru a lua pulsul organiztiei judetene a partidului, prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, se declara satisfacut de cresterea de forma inregistrata de liberalii salajeni. Sunt prezent la Zalau pentru a pregati masurile necesare desfasurarii campaniilor electorale din acest an: europarlamentare si prezidentiale. Am constatat, de asemenea, ca activitatea filialei PNL Salaj a inregistrat o imbunatatire, si asta de la numirea lui Radu Capilnasiu in functia de presedinte interimar , a spus, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Ludovic Orban. In acelasi context, liderul liberal a afirmat ca respecta decizia delegatilor PNL Salaj la Congres, care l-au sustinut pe Calin Popescu Tariceanu la presedintia partidului. Mai mult, Ludovic Orban este de parere ca, intr-un partid democratic, opiniile sunt impartite, motiv pentru care actuala conducere a PNL Salaj nu va avea de suferit de pe urma optiunilor membrilor ei. Presedintele Radu Capilnasiu nu i-a impuns niciunui candidat sa voteze intr-un anumit fel. Chiar daca o parte dintre delegatii prezenti la Congres au luat decizia curajoasa de a-l sustine pentru functia de presedinte pe Calin Popescu Tariceanu, nu pot decat sa-i respect pe toti colegii mei care au opinii, puncte de vedere pe care fiecare si le exprima intr-un mod democratic , a marturisit prim-vicepresedintele PNL.

Referindu-se la situatia politica actuala din Romania, Ludovic Orban este de parere ca tara nu este guvernata: Cele doua FSN-uri, care si-au dat mana pentru ciolan, arata ca sunt incapabile sa gestioneze problemele cu care se confrunta societatea romaneasca. In ultimele trei luni, economia Romaniei a inregistrat un declin evident si nimanui din actuala putere nu-i pasa. Practic, nu avem un Guvern, ci doua clanuri care si-au impartit ciolanele, pe care le rod separat. In concluzie, acest Guvern, care este de altfel si visul lui Basescu, este un cosmar pentru romani .

In finalul vizitei sale in Salaj, Ludovic Orban a mai avut o serie de intrevederi cu alesii locali din judet, intalniri in cadrul carora au fost luate in discutie diverse proiecte de dezvoltare locala.

Leave a Comment