Trimis de Guvern la pescuit in Tulcea: Andrei Todea reintra in viata politica salajeana

Trimis de Guvern la pescuit in Tulcea: Andrei Todea reintra in viata politica salajeanaUrmare a unor decizii recente ale Guvernului, membrii fostei conduceri a Prefecturii Salaj, actualmente inspectori guvernamentali, au fost insarcinati cu diverse atributii, am putea spune dintre cele mai notabile .

Astfel, fostul prefect de Salaj, Andrei Todea, devenit de curand inspector guvernamental in cadrul Serviciului General al Guvernului, a fost desemnat sa indeplineasca, la nivelul judetului Tulcea, atributii care intra in sfera de competenta a Ministerului Mediului. Cum ex-prefectului nu-i place pescuitul, fiind alergic inclusiv la… muscatura de tantar, a luat hotararea de a parasi sferele inalte ale Guvernului, constient fiind ca aerul de Salaj este mult mai oxigenat decat cel din Tulcea. Astfel, fostul prefect isi tine promisiunea facuta si reintra in viata politica, renuntand astfel la platosa de inalt functionar public. In aceste zile, voi depune la Guvern o cerere de suspendare a raporturilor de munca , ne declara Andrei Todea, care a adaugat ca a decis sa reintre in viata politica, reactivandu-se in rolul de membru activ al PDL Salaj.

In acelasi cadru, inspectorul guvernamental Marin Nitu a fost delegat in judetul Giurgiu, unde va fi nevoit sa indeplineasca o serie de atributii aflate in competenta Ministerului Transporturilor. La randul sau, insa ceva mai norocos decat fostii sai colegi din conducerea Prefecturii Salaj, inspectorul guvernamental Vegh Alexandru a fost trimis in Salaj, unde va urmari o serie de indicatori ai activitatii Ministerului Transporturilor in teritoriu.

Leave a Comment