O noua functie pentru Lucian Bode – manager de partid

O noua functie pentru Lucian Bode - manager de partid Problemele organizatorice, administrative, si mai ales de comunicare, ale fiecarei filiale judetene a PDL ar putea cadea in sarcina unui manager de partid. Surse din cadrul partidului au facut cunoscut faptul ca PDL se gandeste la o organizare interna cu manager de partid. Infiintarea acestei functii s-a discutat si in Biroul Politic al partidului, dar nu a fost luata inca o decizie finala. Cel care va fi numit intr-o astfel de functie va avea grija mai ales de gestionarea imaginii partidului la nivel local, prevenind eventualele derapaje publice ale unor membri de partid sau alte evenimente care ar putea afecta impresia de partid monolit atat de dorita de conducerea centrala.

Noua functie ar urma sa fie infiintata in organizatiile judetene, iar persoanele desemnate se vor ocupa de problematica administrativa si organizatorica. Este un proiect de succes, initiat de catre colegii nostri de la Arad. Desigur, pastrand proportiile, vom incerca sa-l aplicam si la nivelul judetului Salaj, ne-a declarat presedintele PDL Salaj, deputatul Lucian Bode.

Cei de la PDL au facut deja si portretul managerului de partid: bun comunicator, sa aiba calitati de organizare a filalelor locale din judet, sa cunoasca foarte bine judetul si problemele sale, sa poata gestiona foarte multe evenimente la care sa participe lideri ai formatiunii politice.

Potrivit unor surse democrat-liberale, ideea managerului de partid ar face parte din intentia conducerii PDL de a se asigura ca mesajul partidului este transmis in mod unitar si la nivel local, in perspectiva alegerilor europarlamentare si prezidentiale din acest an.

Viitorul manager de filiala va avea si competente de PR: va coordona mesajul politic al filialei, va decide impreuna cu conducerea locala care vor fi purtatorii de mesaje si se va ocupa de marirea vizibilitatii PDL la nivel local prin organizarea si promovarea unor evenimente cu participarea politicienilor democrat-liberali.

Leave a Comment