PNL Salaj oscileaza intre Calin si Crin

PNL Salaj oscileaza intre Calin si Crin

Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu se afla in plina campanie electorala interna, astfel incat acestia numara, in fiecare zi, filialele si voturile castigate in perspectiva Congresului din 21 martie.

Conform unei numaratori neoficiale a voturilor inainte de Congres, efectuata in tabara lui Calin Popescu Tariceanu, PNL Salaj ar fi una dintre cele 19 filiale care i-au promis deja sprijinul la viitoarele alegeri interne.

Insa, potrivit presedintelui PNL Salaj, Radu Capilnasiu, lucrurile nu par sa stea intocmai. Marturisesc ca, initial, optiunea mea se indrepta spre Calin Popescu Tariceanu. Insa, dupa ce s-au intamplat atatea in ultimul timp, pot sa spun ca, acum, sunt cam nehotarat…, spune liderul liberal. Acesta mai face cunoscut ca, joi, va avea loc Delegatia Permanenta a PNL Salaj, in cadrul careia se va lua decizia cu privire la sustinerea unuia dintre candidatii la presedintia partidului. Joi, vom hotari cu cine vom vota. Se pare ca, alaturi de alte filiale liberale din judete limitrofe, si Salajul va vota in bloc, face cunoscut Radu Capilnasiu, care a adaugat ca la viitoarea sedinta a Delegatiei Permanente a PNL Salaj si-au anuntat prezenta reprezentanti de la centru ai ambelor tabere care se lupta pentru putere in partid.

Cat priveste votul in bloc, filiala Salaj pare sa aiba deja o problema, si asta in cazul in care se va decide sustinerea lui Crin Antonescu. Daca este sa ma intrebati spre cine va merge votul meu, exista un singur raspuns: Calin Popescu Tariceanu, ne-a declarat deputatul Mirel Talos, fost consilier personal al ex-premierului. Concluzionam astfel ca, nu doar la nivel central, cat si in teritoriu, liberalii nu vor vota neaparat in bloc, sau la semnalul cuiva. Ori, cel putin teoretic, acesta este unul dintre efectele democratiei.

La Congresul din 21 martie, din partea PNL Salaj, va participa o delegatie fomata din 22 de liberali.

Leave a Comment