Catalin Micula demisioneaza din functia de presedinte al PNL Salaj

Catalin Micula demisioneaza din functia de presedinte al PNL Salaj

Dupa demisia lui Viorel Stanca din functia de lider al PDL Salaj, a sosit momentul ca un alt lider de partid, in speta Catalin Micula, sa renunte la scaunul de presedinte al PNL Salaj. Decizia a fost facuta publica vineri, in cadrul unei conferinte de presa, cadru in care liberalul a facut cunoscut faptul ca, incepand de azi, va prelua functia de presedinte al Organizatiei PNL a Sectorului 4 – Bucuresti. Am acceptat ca, incepand de luni (n.r. – azi), sa preiau aceasta filiala, considerand ca este o serioasa promovare politica. Astfel, va aduc la cunostinta ca voi face parte din echipa celor 10 liberali, care au fost abilitati sa revigoreze politica liberala la nivelul Bucurestiului, a anuntat Catalin Micula.

Pe de alta parte, liberalul a marturisit ca nu intentioneaza sa renunte la mandatul de deputat incredintat in 2004 de salajeni, astfel ca va ramane, pana la viitoarele alegeri parlamentare, unul dintre reprezentantii Salajului in Parlament: Imi voi duce mandatul de deputat pana la capat, in calitate de parlamentar salajean. Astfel ca, in continuare, voi face lobby pentru toate proiectele salajene.

Cat priveste succesorul lui Catalin Micula la presedintia PNL Salaj, liberalul a tinut sa sublinieze ca, cel putin pentru moment, nu poate dezvalui numele acestuia, pe lista existand mai multe nume cu rezonanta in mediul politic salajean.

Leave a Comment