Ioan Leitan, candidatul PC la Primaria Zalau

Potrivit nou instalatului presedinte al Partidului Conservator Salaj, Sorin Cristea, candidatul partidului la functia de primar al municipiului Zalau este Ioan Leitan. In aceeasi ordine de idei, liderul PC a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca organizatia judeteana a partidului l-a desemnat pe Constantin Pop sa candideze pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Salaj.

Prezent la intalnirea cu presa, Ioan Leitan a afirmat ca experienta si, implicit, maturitatea sa politica, sunt cateva dintre elementele care ar putea sa il ajute sa isi atinga dezideratul: Consider ca am o experienta politica destul de vasta, astfel ca am ajuns intr-o perioada a maturitatii care poate sa ma ajute in competitia electorala viitoare. Sunt pregatit pentru aceasta si am convingerea ca voi constitui o surpriza placuta la alegerile locale.

In alta ordine de idei, Constantin Pop a facut cunoscute motivele pentru care a decis sa candideze la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Motivele pentru care am ajuns aici sunt legate de faptul ca, in calitatea mea de om de afaceri, am participat la cateva licitatii, unde am intalnit o serie de nereguli grave. Desigur, eu nu am abilitati pentru a schimba lumea, insa pot sa ajut la aplicarea legii, a subliniat Constantin Pop.

In fine, liderul PC Salaj, Sorin Cristea, a mai declarat ca tinta partidului la alegerile locale din acest an este depasirea pragului de 5 la suta, ceea ce ar duce la alegerea a 2 consilieri municipali si tot atatia consilieri judeteni.

Leave a Comment