Cozmin Gusa il vrea pe Dinu Iancu Salajeanu candidat unic la Consiliul Judetean

Cozmin Gusa il vrea pe Dinu Iancu Salajeanu candidat unic la Consiliul JudeteanIn opinia presedintelui Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, candidatul partidului la Primaria Zalau, in speta Doru Tarle, are sanse mari sa isi indeplineasca obiectivul. Mi se pare evident ca avem sanse mari la Primarie, dupa ce s-a facut <> intre PDL si PNL. Spun asta nu pentru ca rocada ar fi una mica in spatiu, ci datorita faptului ca <> sunt mici, la figurat. Apoi, stim ca PSD a fost la Primarie si a pierdut pentru ca a administrat prost orasul. Astfel, avand in vedere ca Doru Tarle are sustinerea unui partid ca PIN, care nu a apucat sa greseasca, ma face sa fiu sigur ca, din 15 iunie, el va fi noul primar al Zalaului, a afirmat Cozmin Gusa vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

In alta ordine de idei, liderul PIN a tinut sa precizeze ca, in conditiile in care Csoka Tiberiu, candidatul UDMR la Consiliul Judetean, are sanse reale sa isi materializeze intentiile, ar fi necesar ca celelalte partide sa sustina un singur candidat. Desigur, in conceptia lui Cozmin Gusa, cel mai potrivit contracandidat al lui Csoka Tiberiu ar fi reprezentantul PIN la Consiliul Judetean, Dinu Iancu Salajeanu: La o prima evaluare, se pare ca Dinu Iancu Salajeanu pare sa aiba sanse reale la Consiliul Judetean. Ca sa ferim Salajul de un lucru anormal, lansez un apel politic catre toti liderii din judet, pentru a-l sustine pe Dinu Iancu Salajeanu. Nu trebuie sa dam posibilitatea UDMR-ului sa isi impuna candidatul. Eu nu sunt un vanator de unguri, ci un vanator de udemeristi. Tot mai des, observ ca pozitia UDMR este anti-romaneasca.

In fine, Cozmin Gusa a mai tinut sa sublinieze ca, in dimineata zilei de vineri, actualul primar al Jiboului, Augustin Borz, a fost primit in PIN, dupa ce acesta a parasit PDL.

Leave a Comment