Viorel Stanca, plin de greata

Viorel Stanca, plin de greataReactia presedintelui PDL Salaj, Viorel Stanca, vizavi de candidatura lui Radu Capilnasiu la Primaria Zalau, cu sprijinul PNL, este una cat se poate de virulenta si, totodata, previzibila: Se confirma informatiile pe care PDL le-a avut in legatura cu relatia speciala pe care Radu Capilnasiu o are, de circa 6 luni, cu cei de la PNL. Radu Capilnasiu urmarea sa treaca la PNL cu o saptamana inainte de inceperea campaniei electorale, astfel incat sa lase PDL fara candidat. Ca atare, sustine Viorel Stanca, cei din conducerea PDL Salaj au luat decizia sa il inlocuiasca pe Radu Capilnasiu cu Dorel Labo, care va candida din partea acestei formatiuni politice la Primaria Zalau.

Ce a facut Radu Capilnasiu, a mai incercat si in 2004, cand, inainte cu o saptamana de alegeri, mi-a cerut, in scris, sa ma angajez ca – in cazul in care va ajunge primar – partidul nu se va amesteca in problemele Primariei si ca nu va fi obligat sa raporteze partidului nimic din activitatea sa, a mai spus presedintele PDL Salaj.

Pe de alta parte, Viorel Stanca sustine ca venirea lui Dorel Labo in cadrul organizatiei politice pe care o conduce este, de fapt, un act de contracarare a intentiilor lui Radu Capilnasiu: Aducandu-l pe Dorel Labo in partid, nu am facut altceva decat sa dejoc planurile lui Radu Capilnasiu, care isi doreste sa obtina Primaria pentru el, familia lui si pentru un mic grup de interese, si nu in folosul cetateanului. Toate aceste lucruri vor fi dezvaluite, pe larg, in campania electorala. In fine, referindu-se la moralitatea relatiei dintre Radu Capilnasiu si presedintele PNL Salaj, Catalin Micula, liderul democrat-liberal afirma: Nu am ce sa vorbesc despre principiile morale pe care Radu Capilnasiu le etaleaza de ceva vreme incoace, principii care ma umplu de greata. No comment.

Leave a Comment