PSD se pregateste asiduu de alegeri

PSD se pregateste asiduu de alegeriPotrivit prim-vicepresedintelui PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa, actuala sesiune parlamentara nu va fi una simpla pentru nici un parlamentar. Indeosebi, sustine Iuliu Nosa, preocuparile politicienilor se vor concentra, in aceasta perioada, asupra pregatireii alegerilor locale si parlamentare din acest an, scrutinuri pe care PSD si-a propus sa le castige. Totusi, deputatul marturiseste ca nici activitatea parlamentara nu va fi neglijata.

Saptamana viitoare (saptamana in curs – n.r.), va avea loc sedinta Consiliului National al PSD, in cadrul careia va fi supusa dezbaterii si aprobarii oferta PSD pentru alegerile locale si parlamentare. Faptul ca atat Miron Mitrea, cat si Adrian Nastase, au revenit in structura de conducere a partidului, este un plus de pe urma caruia am convingerea ca vom obtine si rezultate, a mai spus deputatul salajean vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Prezent si el la intalnirea cu presa locala, deputatul Filonas Chis marturiseste ca PSD a pregatit o motiune simpla pe problematica nivelului de trai in Romania, care urmeaza sa fie dezbatuta in Parlament. Filonas Chis a mai adaugat ca social-democratii intentioneaza sa promoveze legea votului uninominal, in varianta propusa de Guvern. Se apreciaza ca acest proiect de lege va intra in dezbaterea Parlamentului in maximum doua saptamani, iar PSD va sustine legea votului uninominal propusa de Guvern, cu mici amendamente, a incheiat parlamentarul de Salaj.

Leave a Comment