Produse de firmă, vândute „la negru” într-un magazin din Şimleu

Mai multe produse de îmbrăcăminte, firmele „Adidas”, „Puma”, „Tommy Hilfiger” şi „Hugo Boss” au fost confiscate de oamenii legii, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţişti la o societate comercială din Şimleu Silvaniei. Pe numele administratorului firmei, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru comercializarea unor produse (…) care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că poliţiştii din Şimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu despre faptul că Adriana C., de 46 de ani, din Şimleu Silvaniei, administrator al unei societăţi comerciale, avea expuse spre vânzare, în magazinul societăţii, mai multe produse de îmbrăcăminte ce conţineau mărcile înregistrate ale firmelor menţionate anterior. „În urma acţiunii desfăşurată vineri de poliţiştii din Şimleu Silvaniei, mărfurile contrafăcute au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Tincuţa Dumuţa.
Potrivit sursei citate, faţă de administratorul societăţii se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie, fără drept, de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

Leave a Comment