Gheorghe Stanciu a fost exclus din conducerea PD-L Salaj

Gheorghe Stanciu a fost exclus din conducerea PD-L Salaj

Gheorghe Stanciu a fost exclus, prin supunere la vot, din conducerea PD-L Salaj, ne-au declarat surse oficiale din cadrul PD-L Salaj, care doresc sa-si pastreze anonimatul. Cauzele care au dus la aceasta modificare a structurii de conducere sunt, potrivit surselor respective, faptul ca Stanciu a refuzat sa participe la intrunirile partidului, precum si comunicarea cu conducerea acestuia.

Saptamana trecuta, Biroul Permanent Judetean s-a intrunit avand ca principal punct pe ordinea de zi trimiterea listelor finale ale BPJ Salaj si ale Birourilor Permanente din cele patru orase la Bucuresti. Gheorghe Stanciu nu mai este primvicepresedinte PD-L Salaj, fiind exclus din conducere prin supunere la vot. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie tine de faptul ca Stanciu nu a luat parte la nici o intalnire pe care partidul a avut-o si a refuzat comunicarea cu ceilalti membri din structura de conducere. Stanciu este acum membru simplu al PD-L, iar in locul lui a urcat Emilian Brustan, care a facut parte din conducerea fostului PLD, au declarat surse oficiale din cadrul PD-L Salaj.

De cealalta parte, Gheorghe Stanciu a spus ca a ocupat functia de primvicepresedinte al PD-L doar teoretic. Functia de primvicepresedinte al PD-L Salaj este doar teoretica, dar, practic, nu am luat parte la nici o intalnire pe care au avut-o. Cred ca trebuia sa existe un protocol la nivel local, asa ca la nivel national, in care sa fie discutata situatia politica din judet. Am vorbit cu Viorel Stanca (liderul PD-L Salaj – n.r.) despre acest aspect, protocolul nu a existat, insa, niciodata, a declarat Gheorghe Stanciu.

Acesta a mai spus ca a fost mereu omul bun cand era vorba de a fi construit ceva, apoi am fost dat la o parte. Desi a refuzat sa comenteze zvonurile privind trecerea sa la un alt partid, Gheorghe Stanciu a spus ca vor urma mai multe surprize din partea lui in aceasta saptamana.

Leave a Comment