UDMR Salaj, pregatit de un 2008 tumultos

Intr-o analiza succinta, facuta la finele anului trecut, presedintele UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, a declarat ca, la nivelul judetului nostru, Uniunea a inregistrat, in 2007, o serie importanta de rezultate pozitive. IAvand in vedere faptul ca la inceputul lui 2007 am stabilit prioritatile pentru anul respectiv, pot sa spun ca UDMR si-a realizat programul propus. De asemenea, am fost mereu atenti la ceea ce se intampla in cadrul institutiilor culturale, unde am oferit copiilor nostri conditii mult mai bune de educatie, vizavi de ceea ce se intampla in cursul anilor precedentiI, a declarat Seres Denes in cadrul unei conferinte de presa. Liderul UDMR Salaj a mai adaugat ca in 2007 a avut o buna colaborare cu celelalte partide din judet, cu mici exceptii. Mai mult, in opinia deputatului, UDMR a adus o contributie insemnata si in ceea ce priveste activitatea din cadrul Consiliului Judetean Salaj.

Cat priveste planurile Uniunii pentru noul an, acestea sunt legate, in special, de castigarea alegerilor locale si generale, scrutinuri care vor face din 2008 un an tumultos. IInsa, pentru a obtine aceste rezultate, vom incepe pregatirile inca din luna ianuarie. Stim ca nu va fi usor, si datorita faptului ca, acum, ca de fapt la alegerile europarlamentare, avem un contracandidat independent, si anume, pe pastorul Tokes Laszlo.

In rest, la ultima intalnire din 2007 a reprezentantilor UDMR Salaj cu presa s-au mai ciocnit cateva cupe pline cu sampanie si, desigur, s-au mai abordat unele subiecte Ioff the recordI. Insa, va asigur ca acestea nu au adus atingere sigurantei nationale…

Leave a Comment