Lăsat fără portmoneu, într-un bar

Un şimleuan în vârstă de 35 de ani este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat, după ce miercuri seara, în timp ce se afla într-un restaurant din oraş, a sustras portmoneul unui al bărbat aflat în local. Doar în ziua următoare, văzându-se fără bani, păgubitul a sunat la poliţie, reclamând furtul.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că, în data de 17 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de Sergiu B., din Şimleu Silvaniei, care a reclamat faptul că, în ziua precedentă, în timp ce se afla în compania mai multor persoane într-un restaurant, de pe masă i-a fost sustras portmoneul, în care se aflau documente, un card bancar, 420 de euro şi 500 de lei. „În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe Florian J., de 35 de ani, din Şimleu, care a sustras portmoneul şi a distrus documentele aflate în acesta. Din prejudiciul cauzat a fost recuperată suma de 230 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, pe numele şimleuanului de 35 de ani au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să ajungă la închisoare.

One Thought to “Lăsat fără portmoneu, într-un bar”

  1. Anonim

    va ajunge la inchisoare si va face 5ani si nastase a furat miliarde si face 7 luni asta e dreptatea an romania

Leave a Comment