Emil Boc nu se implica in scandalul Capilnasiu – Stanca

Emil Boc nu se implica in scandalul Capilnasiu - Stanca

Organizatia centrala a PD refuza sa ia atitudine pentru a stinge conflictul provocat de ultimele declaratii facute de presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, la adresa liderului organizatiei municipale a democratilor zalauani, Radu Capilnasiu. Contactat, presedintele PD, Emil Boc, a marturist ca situatia din Salaj nu ii este deloc straina, insa deciziile pe care Viorel Stanca le-a anuntat ii apartin in intregime. Presedintii de organizatii au raspunderea totala pentru tot ceea ce fac. In cazul de la Salaj, Viorel Stanca raspunde fata de ceea ce se intampla acolo, a declarat Emil Boc. Acesta a adaugat ca presedintele PD Salaj, in calitatea pe care o are, a primit deja mandatul centrului pentru luarea oricaror decizii care sa faca bine partidului. Insa, daca se va constata ca Viorel Stanca a gresit in decizia pe care a luat-o, va fi nevoit sa raspunda. De obicei, la noi, in PD, ca de altfel si in alte partide, cei care gresesc sunt dati afara, a incheiat Emil Boc.

Reamintim faptul ca, in cadrul unei intalniri cu presa locala, eveniment care a avut loc miercuri, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat ca este total nemultumit de rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare in Zalau. Liderul democrat a mai afirmat ca activitatea presedintelui organizatiei municipale a PD, Radu Capilnasiu, este una care lasa de dorit. Astfel, Viorel Stanca sustine ca va propune Colegiului Director Judetean al PD schimbarea din functie a presedintelui organizatiei municipale, Radu Capilnasiu, la care se adauga sanctiuni pentru cel putin o treime dintre membrii conducerii aceleiasi organizatii.

De cealalta parte, presedintele PD Zalau, primarul Radu Capilnasiu, a demontat acuzatiile lui Viorel Stanca, pe care l-a anuntat ca acuzele pe care i le aduce nu-l va face sa renunte la intentia de a candida pentru un nou mandat de edil al Zalaului.

Leave a Comment