Stanca vrea sa-l decapiteze pe Capilnasiu!?!

Stanca vrea sa-l decapiteze pe Capilnasiu!?!

Surse din PD Salaj ne-au declarat ca este foarte posibil ca Radu Capilnasiu sa fie debarcat din functia de presedinte al organizatiei municipale a PD. Deocamdata, nu am aflat cauzele acestei decapitari. Daca se va produce, este destul de probabil ca Radu Capilnasiu nu va fi candidatul PD pentru Primaria Zalau la alegerile locale de anul viitor.

Radu Capilnasiu s-a rezumat ieri la urmatoarea declaratie: Daca domnul presedinte Stanca considera ca nu este multumit de rezultatele organizatiei municipale, este dreptul lui sa le comenteze, dar atata timp cat rezultatele noastre sunt superioare celor inregistrate pe judet, in conformitate cu asteptarile noastre, pot sa interpretez aceasta intentie in alt mod.

Pe piata locala a zvonurilor se vehiculeaza de mai multa vreme posibilitatea ca Radu Capilnasiu sa nu mai fie in gratiile lui Viorel Stanca, pentru a candida la un nou mandat de primar din partea PD. Pe aceeasi piata se vehiculeaza numele lui Vasile Filip ca sef al PD Zalau si, implicit, candidat din partea PD la Primaria Zalau.

Fireste, vom reveni asupra subiectului, care se anunta unul incendiar. Intr-un fel.

Leave a Comment