Radu Capilnasiu, obiect de disputa intre PD si PNL

Radu Capilnasiu, obiect de disputa intre PD si PNL

Potrivit unor declaratii recente ale presedintelui PD Salaj, Viorel Stanca, omologul sau liberal, deputatul Catalin Micula, isi pregateste terenul pentru a-l determina pe primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, sa paraseasca tabara democrata pentru cea liberala. Catalin Micula isi pregateste terenul pentru a parafa o intelegere cu Radu Capilnasiu, pentru ca acesta sa treaca la PNL, spunea Viorel Stanca in cadrul unei conferinte de presa. Mai mult de atat, liderul democrat sustine ca, din punctul sau de vedere, un transfer al lui Radu Capilnasiu la PNL ar insemna pentru actualul primar o veritabila sinucidere politica. Tocmai de aceea, sustine Viorel Stanca, Radu Capilnasiu va ramane in tabara democrata.

Auzind declaratia facuta de presedintele PD Salaj, primarul municipiului Zalau nu si-a putut ascunde zambetul din coltul gurii, insa ne-a declarat ca nu a avut si nici nu prevede sa aiba intalniri cu vreun liberal pentru trecerea sa in PNL: Nu am avut si nici nu stiu ca ar trebui sa am discutii cu vreun liberal pentru un astfel de motiv. Pentru a consolida cele spuse, Radu Capilnasiu a mai adaugat faptul ca, de curand, in cadrul PD, s-a luat in discutie candidatura sa la Primaria Zalau, la alegerile locale care vor avea loc anul viitor. Pe scurt, Radu Capilnasiu se pregateste pentru a candida la alegerile locale, avand totodata sustinerea colegilor sai din cadrul Organizatiei PD Zalau.

In fine, opinia presedintelui PNL Salaj, Catalin Micula, vizavi de declaratia facuta de Viorel Stanca, este ca liderul PD Salaj incearca sa creeze diversiuni, cu scopul de a obtine informatii care sa-l ajute in lupta sa cu liberalii: Sunt imun la tactica diversionista si, mai mult de atat, nu am sa-i fac placerea domnului Stanca sa dezvalui numele candidatului PNL pentru Primaria Zalau.

Leave a Comment