Micula il persifleaza pe Geoana

Micula il persifleaza pe GeoanaVom mai primi fonduri pentru invatamant, insa dupa ce se vor face verificari minutioase pentru a se vedea cum s-au cheltuit sumele alocate pana in prezent, a facut cunoscut, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL Salaj, deputatul Catalin Micula. Acesta a adaugat ca, desi in unele judete sunt semnale ca la nivelul unitatilor de invatamant, inspectoratelor scolare si a primariilor exista intarzieri in ceea ce priveste cheltuirea fondurilor primite pana in prezent, in Salaj, lucrurile stau destul de bine la acest capitol.

Ca element de noutate, pot sa spun ca incep sa se vada efectele privatizarilor facute de Guvern, si aici ma refer, in special, la Petrom si BCR. Astfel, s-a constituit Fondul National de Investitii, care finanteaza doar proiecte de anvergura, care necesita alocare unor sume mari de bani. La acest capitol, pentru Salaj, s-a probat alocarea a peste 4,8 milioane de euro in scopul realizarii aductiunii de apa si canalizare in comunele Bocsa si Chiesd, a mai amintit liderul liberal. Mai mult, sustine acesta, orasele Jibou, Simleu Silvaniei, Zalau si, destul de probabil, Cehu Silvaniei, urmeaza sa fie cuprinse intr-un plan investitional pentru anul 2008.

Cat despre motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna in Parlament, deputatul Catalin Micula este de parere ca o astfel de intentie putea fi gandita doar de cel mai slab om politic al momentului, Mircea Geoana. Astfel, in opinia liberalului, presedintele PSD se afla in fata a trei optiuni: sa nu depuna motiunea de cenzura, si sa se faca de ras; sa depuna motiunea de cenzura, sa nu treaca, si sa se faca de ras; sa depuna motiunea de cenzura, sa treaca, sa se numeasca un Guvern minoritar PD si, desigur, sa se faca de ras. In opinia mea, in momentul de fata, Geoana are de ales intre trei <>… Mai mult, cred ca pesedistul sef isi risca mandatul din fruntea PSD, a conchis deputatul liberal.

Leave a Comment