Marian Petre Milut, presedintele PNTCD, la Zalau, a declarat ca daca PD va vota motiunea de cenzura inseamna ca: PSD si PD incearca sa refaca FSN

Marian Petre Milut, presedintele PNTCD, la Zalau, a declarat ca daca PD va vota motiunea de cenzura inseamna ca: PSD si PD incearca sa refaca FSNPresedintele PNTCD, Marian Petre Milut, membru al Colegiului Electoral Bisericesc, a declarat vineri, la Zalau, ca nu are inca o optiune pentru alegerile care vor avea loc in data de 12 septembrie pentru noul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Milut a spus ca nu are inca o optiune si pentru ca nu exista inca, oficial, candidati. Marian Petre Milut si-a exprimat convingerea ca membrii Colegiului Electoral Bisericesc vor avea intelepciunea sa aleaga cel mai potrivit ierarh pentru aceasta functie, pentru binele Bisericii si al tarii. Si in calitate de presedinte al Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR) si membru in biroul de conducere al SME Union of EPP (Uniunea Antreprenorilor Mici si Mijlocii din cadrul Partidului Popular European), Milut a apreciat Salajul ca un loc propice pentru dezvoltarea afacerilor, sustinand ca va face cunoscut acest lucru in tara si in strainatate. Aceste declaratii au fost facute in editia de joi a emisiunii Rotisorul politic de la Radio Transilvania, emisiune despre care voi scrie mai pe larg in editia de joi a cotidianului Magazin Salajean.

Contez pe activitatea PNTCD Salaj

In conferinta de presa de seara, de la sediul organizatiei judetene a PNTCD, conferinta sustinuta impreuna cu presedintele PNTCD Salaj, Virgil Turcas, Marian Milut a declarat ca se vor face demersuri pentru infiintarea unei filiale a UNPR in judetul nostru, filiala care va putea contribui la cunoasterea oportunitatilor de afaceri pe care le ofera aceasta zona. Si despre aceste oportunitati, Marian Milut a discutat vineri, in cadrul mai multor intalniri, cu prefectul Andrei Todea; presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc; viceprimarul Zalaului, Dorel Labo, precum si cu oameni de afaceri locali. La sediul PNTCD Salaj Milut s-a intalnit si cu reprezentanti ai cultelor locale. Inainte de conferinta de presa, in sala Avram Iancu a Primariei presedintele PNTCD a participat la un comitet executiv judetean largit, fiind prezenti lideri locali ai partidului, in frunte cu presedintele organizatiei judetene, Virgil Turcas si presedintele de onoare al PNTCD Salaj, dr. Ioan Puscas. La aceasta intalnire din partea PNL Salaj au participat vicepresedintele organizatiei judetene, Cristian Ionescu si presedintele PNL Zalau, Radu Nistorescu. Milut a apreciat ca exista o posibilitate reala de revigorare a PNTCD in Salaj. Contez pe activitatea PNTCD Salaj, mai ales ca acest judet reprezinta imaginea lui Iuliu Maniu, a spus Marian Milut.

Motiunea PSD – o masura mai proasta ca cea de la referendum

Presedintele PNTCD a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o introduca in septembrie este o masura mai proasta decat cea de la referendum, si ca aceasta va duce PSD mai jos in sondajele de opinie. Daca PD ii va da votul, inseamna ca PSD si PD incearca sa refaca FSN, a apreciat Milut. Presedintele PNTCD a mai declarat ca PNTCD va fi alaturi de PNL si AP, printr-un proiect politic comun, de creare a polului de centru- dreapta si ca strategia pe care o va urma formatiunea pe care o reprezinta se va concentra pe pregatirea alegerilor, mai intai a celor pentru Parlamentul European. Vom izbavi prin noi insine! A venit timpul sa facem politica mare, a conchis Marian Petre Milut.

Leave a Comment