Maşină radiată în Austria, cu numere false din Spania, pe străzile Zalăului

Tupeu fără limite! Un bărbat din localitatea sălăjeană Bocşa s-a ales cu un dosar de cercetare penală, zilele trecute, după ce a fost prins de către poliţiştii zălăuani conducând un autoturism cu numere de înmatriculare emise de statul spaniol şi scoase din circulaţie încă din anul 2005. Mai mult, maşina a fost radiată din circulaţie de aproape un an de către autorităţile austriece.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că şoferul a fost depistat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, de către agenţii de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Zalău. „Conducătorul auto Vlad C., din localitatea Bocşa, a fost identificat în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiu. În urma verificărilor efectuate, acesta avea aplicate în locurile special destinate plăcuţele cu numărul de înmatriculare emise de autorităţile spaniole”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, extinzând cercetările, în data de 9 ianuarie, oamenii legii au constatat că autoturismul a fost radiat din circulaţie la data de 1 februarie 2012, din Austria. „Mai mult, plăcuţele cu numerele de înmatriculare spaniole au fost atribuite în perioada 7 iunie 1995 – 28 septembrie 2005 unui alt autoturism”, a precizat Cristea.
Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. Dacă va fi găsit vinovat, sălăjeanul riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

One Thought to “Maşină radiată în Austria, cu numere false din Spania, pe străzile Zalăului”

  1. eee

    Pe aia ce umbla cu P-uri nu ii mai prinde nimeni?

Leave a Comment