Vasile Puscas, posibil cap de lista la PSD pentru europarlamentare

PSD isi va finaliza pana pe 13 iulie lista alfabetica cu candidatii pentru Parlamentul European, a anuntat purtatorul de cuvant Cristian Diaconescu, citat de presa centrala. Ordinea pe lista, a completat sursa citata, a candidatilor va fi stabilita in septembrie, in functie de capitalul de simpatie pe care acestia vor reusi sa-l adune pe timpul verii. In media nationala, cap de lista este vazut fostul negociator-sef cu UE, Vasile Puscas (n. 8 iulie 1952, satul Surduc, jud. Salaj). Pentru un loc eligibil pe lista s-ar mai lupta Corina Cretu, Alexandru Mironov, Dan Mihalache, dar si Constantin Simirad, fostul primar al Iasiului. La Zalau, zilele trecute, la sediul PSD Salaj, Vasile Puscas nu a dorit sa declare nimic oficial pe tema candidaturii sale, doar ca trebuie sa asteptam decizia care urmeaza sa fie luata de conducerea partidului in luna septembrie.

Vasile Puscas s-a aflat la Zalau si pentru a participa la o intalnire cu membrii Asociatiei Producatorilor de Palinca Naturala Salaj, si in contextul initiativei a sapte deputati, printre care si deputatii PSD de Salaj, a unui proiect legislativ care propune renuntarea la accize in cazul bauturilor traditionale. Din pacate, marea majoritate a afirmatiilor lui Vasile Puscas pe tema palincii, atat in conferinta de presa de la sediul PSD cat si la intalnirea cu palincarii salajeni, au fost off the record, asa ca nu putem scrie despre ele.

Dar, mai multe declaratii ale deputatului PSD veti putea citi in interviul pe care mi l-a acordat si pe care il voi reda in editia de joi a cotidianului Magazin Salajean.

Leave a Comment