Zvonoteca

# La un extra-ultra-supermarket din buricul târgului se vând produse expirate, aşa că niciodată nu poţi fi sigur de ce găseşti pe raft. Bunăoară, noi am găsit sticluţe cu esenţă de rom cu termen de valabilitate până în august 2012. Mai ceva ca o glumă proastă, ne-am zis, dar chestia a fost cât se poate de reală. Aşa se face că putem liniştiţi să spunem că ştim ce făceau astă vară angajaţii magazinului cu pricina: închideau ocheanele şi lăsau pe rafturi chestii care trebuiau casate, atât din bun simţ, cât şi din responsabilitate faţă de sănătatea clienţilor.

# La acelaşi magazin pompos vânzătoarele şi supraveghetorii insistă ca fiecare client să aibă coş când intră printre rafturi. Sigur că da, am fi şi noi în asentimentul corazonului lor, dacă respectivele coşuri ar fi cât de cât curate. Cum, însă, jegoşenia şi piscoşagul stă pe ele de-ţi lipesc mâinile de plastic ca ăl mai bun adeziv, ne vine să zicem “Pas!” de fiecare dată. Evident, dacă o ţin tot aşa, o să ajungem să zicem “Pas!” la întreg magazinul, nu doar la coşurile jego-plasticoase.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Angajatii care cumpara pe ascuns produse cu pret redus.!!!

    …Angajatii acelui superABC , in loc sa isi faca serviciul , ei isi disputa intre ei produsele cu pret redus , pe care se cearta in loc sa isi faca serviciul…La ora inchiderii pleaca angajatii cu sacosele pline cu produse cu pret mult redus dar care Nu prea au aparut pe raft sau prea putine au aparut la Raionul cu Pret Redus….Super-Retail..!!!!.

Leave a Comment