PLD Salaj arunca arcanul dupa membrii PNL, PSD si PRM

PLD Salaj arunca arcanul dupa membrii PNL, PSD si PRM

Presedintele PLD Salaj, Mihai Neag, a facut cunoscut, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma mesajelor primite de la centru, filiala judeteana a partidului s-a implicat activ in campania pentru referendumul din 19 mai. Astfel, distribuind pliante in localitatile judetului, am facut campanie impotriva demersului de demitere a presedintelui Traian Basescu. Am remarcat ca toata aceasta campanie s-a desfasurat cu succes, si din cauza faptului ca nu am intampinat reactii adverse fata de demersul nostru, a declarat Mihai Neag.

In opinia liderului PLD Salaj, cei 322 de parlamentari au dovedit ca sunt paraleli cu electoratul si politica: Este inadmisibil ca, la experienta lor, acestia sa nu realizeze ca sunt intr-o fundatura din care nu mai pot sa iasa. Cu toate acestea, liberalii arata ca sunt si obraznici, spunand ca presedintele nostru, Theodor Stolojan, ar trebui sa iasa la pensie. In opinia lui Mihai Neag, in urma viitoarelor alegeri parlamentare, majoritatea celor 322 nu isi vor mai gasi loc in Parlamentul Romaniei, si din cauza faptului ca, in curand, se va introduce votul uninominal.

Noi nu suntem aroganti, insa avem un mesaj direct pentru toti liberalii. Daca vor, sunt bine primiti in structurile noastre, mai spune presedintele PLD Salaj, adaugand ca a fost deja contactat de mai multi lideri politici si alesi locali ai PNL Salaj, care asteapta momentul caderii lui Calin Popescu Tariceanu din fruntea Guvernului, pentru a trece in partidul lui Stolojan. Noi avem usa deschisa si pentru cei din PSD si PRM, in special pentru toti cei care au votat impotriva demiterii presedintelui Traian Basescu, a incheiat Mihai Neag.

Potrivit ultimelor estimari, PLD Salaj numara, la ora actuala, 670 de membri, constituiti in 18 organizatii si 30 de nuclee.

Leave a Comment