Presedintii sectiilor de votare, convocati pentru instruire

Sedinta de lucru, la care au fost convocati sa participe presedintii celor 295 de sectii de votare din judet, precum si membrii Comisiei Tehnice Judetene, a avut loc ieri. In cadrul reuniunii de lucru, presedintele Biroului Electoral Judetean, Balazs Arpad, alaturi de prefectul Andrei Todea, au facut o instruire cu presedintii sectiilor de votare privind obligatiile pe care acestia le au in timpul derularii referendumului national din 19 mai. Tot ieri au fost predate reprezentantilor unitatilor administrativ-teritoriale copiile dupa listele electorale permanente pentru fiecare sectie de votare in parte.

In cadrul actiunilor cuprinse in Programul Calendaristic privind organizarea si desfasurarea referendumului national, o delegatie formata din subprefectul Vegh Alexandru si presedintele Biroului Electoral Judetean Salaj, Balazs Arpad, au preluat, inca de saptamana trecuta, cele 222.773 buletine de vot repartizate judetului Salaj, timbrele autocolante, precum si stampilele cu mentiunea VOTAT, care urmeaza sa fie distribuite sectiilor de votare in data de 18 mai. Materiale vor fi predate presedintilor sectiilor de votare, in prezenta secretarilor primariilor.

Pana la aceasta data, la nivelul judetului Salaj, actiunile privind organizarea si derularea referendumului national privind demiterea presedintelui Romaniei se desfasoara conform programului calendaristic stabilit.

Leave a Comment