Gheorghe Tadici: „Atacul nu funcționează încă la parametrii pe care ni-i dorim”

HC Zalău a participat la finalul anului 2012 la două turnee amicale, unul organizat chiar de clubul zălăuan. Dacă la primul, organizat la Brașov, echipa managerului Gheorghe Tadici s-a clasat pe poziția secundă, turneul de sub Meseș a fost câștigat de HC Zalău, care a învins toate celelalte trei participante: ASC Corona Brașov, DVCS Debrecen și HCM Baia Mare.
Managerul echipei zălăuane a afirmat la finalul turneului de la Zalău că este mulțumit, în mare parte, de evoluția echipei în faza de apărare, dar nu a ascuns faptul că atacul nu funcționează încă la parametri doriți. „Au fost jocuri de pregătire, iar rezultatele au contat mai puțin. Pe noi nu ne-a interesat calitatea jocului, ci ca relațiile de joc să funcționeze cât mai bine. Sunt mulțumit, în mare parte, de evoluția echipei în apărare, dar atacul nu funcționează încă la parametrii pe care ni-i dorim, pentru că am făcut mai mult antrenamente fizice. Mă bucur că toate echipele au apreciat calitatea și utilitatea acestui turneu”, a declarat Gheorghe Tadici.
Având în vedere că HC Zalău nu va evolua în prima etapă din noul an, programată în data de 12 ianuarie, susținând în avans meciul cu SCM Craiova (20 – 16 în favoarea Zalăului), Tadici își dorește ca echipa sa să mai susțină unul sau chiar două jocuri de verificare până la primul meci oficial. „Va trebui să mai susținem probabil niște jocuri amicale în debutul anului 2013, apoi să finalizăm această perioadă de pregătire. Așteptăm optimiști primul meci oficial din 2013. Le doresc pe această cale tuturor celor care iubesc sportul, în special handbalul și sunt alături de noi, un An Nou cu sănătate și plin de realizări”, a mai precizat tehnicianul zălăuan.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici: „Atacul nu funcționează încă la parametrii pe care ni-i dorim””

  1. Progres de la meci la meci

    Pe drumul bun HC Zalau, fara dubii. Mai este pana la debutul in returul campionatului. Mai este nevoie de 1-2 jucatoare , nu sant solutii de schimb . Bravo Pintea ! Tadici parca era apostrofat ca o forteaza pe Crina . Iata de ce ! Asteptam si altele dintre tinere !

  2. Corect

    da,da……….

Leave a Comment