HC Zalău, locul doi la turneul de la Braşov

Echipa manageriată de Gheorghe Tadici a încheiat stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei cu un turneu de verificare la Braşov, Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi”. Alături de HC Zalău şi echipa organizatoare, Corona Braşov, au mai participat HC Danubius Galaţi şi HCA Sebeş.
Tehnicianul Gheorghe Tadici a declarat încă dinaintea turneului că pentru formaţia sa nu vor conta rezultatele la acest memorial, jucătoarele sale fiind într-o perioadă de pregătire intensă pentru partea a doua a Ligii Naţionale.
În primul meci, handbalistele zălăuane au trecut la pas de reprezentanta Diviziei A, HCA Sebeş, pe care a învins-o cu 36 – 18, iar sâmbătă seara au pierdut cu 25 – 32 în faţa formaţiei braşovene.
Ultimul meci pentru formaţia de la poalele Meseşului s-a consumat duminică dimineaţa, în faţa celor de la HC Danubius Galaţi, partidă încheiată la egalitate, 32 – 32, după ce Zalăul a avut avans de nouă goluri la pauză, 19 – 10. De menţionat însă că în partea a doua, managerul Gheorghe Tadici a rulat întreg lotul avut la dispoziţie.
Locul întâi la finalul turneului a fost ocupat de Corona Braşov, urmată de HC Zalău, care a terminat la egalitate de puncte cu Danubius Galaţi, dar cu un golaveraj mai bun. Pe ultima poziţie s-a clasat HCA Sebeş.
Pentru HC Zalău urmează un nou turneu amical, la Zalău, în perioada 28 – 29 decembrie.

Leave a Comment