Gala Sportului Sălăjean s-a transformat într-o simplă premiere

Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Sălaj a avut loc în acest an într-un cadru restâns, în sala de şedinţe din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj. Evenimentul s-a desfăşurat miercuri după-amiaza, fiind prezenţi sportivi şi câţiva invitaţi ai acestora. Fiind un spaţiu foarte restrâns, în sală au încăput doar o parte dintre cei premiaţi, ceilalţi aşteptând la uşă pentru a le fie rostit numele şi a fi premiaţi. „Am considerat că este mai potrivit să organizăm mica noastră festivitate de premiere într-un cadru restrăns, deoarece nu avem posibilitatea să premiem toţi sportivii în bani, ci doar pe cei care au participat la competiţii internaţionale”, a explicat directorul DJST Sălaj, Adrian Fărcaş.
Premierea a început de la locul zece, sportivii primind din partea DJST Sălaj trofee, diplome şi câte un buchet de flori. S-au acordat şi trei premii speciale, echipei de handbal HC Zalău, pentru performanţa obţinută în Cupa EHF, unde a ajuns până în finală şi pentru medalia de bronz în Liga Naţională, echipei de volei Remat Zalău, pentru câştigarea eventului în 2012 şi antrenorului de la CS Vidalis, Radics Ştefan, triplu campion naţional la judo – categoria veterani.
„Mă bucur nespus de mult că în acest an am devenit pentru a treia oară consecutiv sportivul anului. Sper ca în viitor să rămân cel puţin pe podium, deşi an de an ţintesc primul loc. La fel de mult mă bucur pentru cei doi sportivi ai mei (Marc Crecan şi Iulia Cliţan, n.r.) nominalizaţi în acest clasament. Sper ca împreună să aducem şi în anii următori rezultate deosebite pentru CS Terra Kid Zalău”, a declarat Călin Marincaş – sportivul anului în Sălaj.
Deşi nu a avut un an foarte reuşit, confruntându-se cu o serie de probleme de sănătate, atleta Paula Todoran s-a arătat mulţumită de ceea ce a realizat în 2012. „Sunt mulţumită de ce am realizat în acest an, chiar dacă m-am clasat doar pe locul şase în clasamentul celor mai buni sportivi. Am această mulţumire pentru că, în ciuda faptului că am fost accidentată, am reuşit să realizez nişte performanţe pe care nu credeam că le voi obţine. Mă refer la cele două maratoane la care am participat în decursul a două luni, ceea ce este un record pentru mine”.
Clasament sportivi: locul I – Călin Marincaş (karate tradiţional, CS Terra Kid Zalău) – 256,16 puncte; locul II – Marc Crecan (karate tradiţional, CS Terra Kid Zalău, antrenor Călin Marincaş) – 149,95 puncte; locul III – Andrada Vincze (tenis de masă, antrenor Victor Puie) – 23 de puncte; locul IV – Iulia Cliţan (karate tradiţional, CS Terra Kid Zalău, antrenor Călin Marincaş) – 20,5; locul V – Szabo Robert (box, CSM Zalău, antrenor Ioan Dragoş) – 20 de puncte; locul VI – Paula Todoran (atletism, CSM Zalău, antrenor Mirel Seişanu) – 15 puncte; locurile VII – VIII – Adrian Popuţea (box, CSM Zalău, antrenor Ioan Dragoş) – 12 puncte; locurile VII – VIII – Elekes Kinga (box, CSM Zalău, antrenor Ioan Popa) – 12 puncte; locurile IX – X – George Guşet (atletism, CSM Zalău, antrenor Gheorghe Guşet) – 10 puncte; locurile IX – X – Ancuţa Sălăjan (box, CSM Zalău, antrenor Ioan Popa) – 10 puncte.

8 Thoughts to “Gala Sportului Sălăjean s-a transformat într-o simplă premiere”

  1. sportiv

    O bataie de joc marca DJTS Salaj de multi ani incoace. Formalitate care jigneste eforturile oamenilor de sport, de catre ac incompetenti, pusi acolo politic. Jenant si RUSINOS !!! AFARA !!!!!!!!!!!

  2. Anonim

    cerc restrans, nu sunt bani, bla, bla …asta pentru sportivii salajeni ! insa dar unde este consiliul local si cel judetean – care gasesc vagoane de bani pentru nonvalori venetice si care te lasa cu gura cascata la cel mai mic „nu sunt bani” (vezi declaratia voleibalistului brazilian, care ar reveni la Zalau, insa numai daca se va imbunatati situatia financiara) !

  3. Anonim

    bani sant ,dar se dau numai cui trebuie!!cu o saptamana inainte Consiliu judetean i-a dat Paulei Todoran si antrenorului ei 5000 lei sa se deplaseze amandoi in ITALIA in excursie!!competitia nu era de obiectiv,este o competitie unde ei s-au dus in excursie pe banii nostrii si ca ea si el sa mai castige niste bani!!

  4. Anonim

    bani sant ,dar se dau numai cui trebuie!!cu o saptamana inainte Consiliu judetean i-a dat Paulei Todoran si antrenorului ei 5000 lei sa se deplaseze amandoi in ITALIA in excursie!!competitia nu era de obiectiv,este o competitie unde ei s-au dus in excursie pe banii nostrii si ca ea si el sa mai castige niste bani!!

  5. un simplu spectator

    dragul nostru anonim, ca inseamna 5000 lei (50mil. vachi) in comparatie cu miliardele date nulitatilor voleibalistice si indoielnicelor valaori din echipa de trei lulele hanbal fete ?! pai, rezultatele Paulei sunt de zece ori mai valoroase decat ale celor doua echipe luate la un loc ! cat despre obiectivul competitiei, este o alta discutie, la care subscriu !

  6. Sa se stie...

    La handbal si volei sala se umple de multe ori. Si reprezinta judetul si municipiul in Europa, are o buna mediatizare . Asadar nici un sport din judet inafara de cele doua , nu sunt cunoscute pe plan national si international mai bine . De aceea se aloca bani de la judet si primarie ! Pt ca merita ! La atletism cine merge pe stadion sa se uite ? NIMENI !!

  7. un simplu spectator

    mai draguta! de cand performanta se masoara prin numarul de spectatori prezenti la o competitie ? Insa, se pare ca orizontul tau se margineste doar la volei si handbal si sunt sigur ca esti unul dintre lingatorii implicati!- Cu un volei al carui nivel este pana la granita si cu un handbal de o reala nonvaloare – comparativ cu banii cheltuiti- ar fi bine sa te documentezi in statistica A.N.S- privitor la rezultate! Acolo sunt multe nume de sportivi salajeni, dar nici macar un voleibalist sau handbalista! In consecinta, BUCURA-Te !!!!

  8. Anonim

    pentru stiinta celui „sa se stie” : smimaratonul la care a participat zilele trecute Paula Todoran, a fost urmarit de peste 15.000 si cu litere, cincisprezecemii de spectatori, conform organizatorilor ! mai „a toate stiutorule” cand ati avut voi atatia spectatori!~ Poate intr-un an la toate meciurile voleiului si handbalului luate la un loc! Poate n-ai vazut meciurile de la Europene de handbal, jucate cu sala goala! Inclusiv la finala!
    Si ca un stift in mintea ta putina, Doctorul IULIU HATEGANU dixit (sper sa stii ce inseamna) : „decat 22 de sportivi pe teren si 10 000 in tribuna, mai bine invers!” – pentru sanatatea lor si a natiunii! Asa ca , du-te dragule si discuta la carciuma despre altceva, mai putin de performanta sportiva ! De lins curul unuia sau altuia, poti s-o faci in continuare ! SUCCES.

Leave a Comment