Liberalii iau la tinta demagogia democratilor

Liberalii iau la tinta demagogia democratilor

In urma aprecierilor facute recent de catre PD, in care se aduceau acuze privind inconsecventa in ceea ce priveste deciziile luate de PNL, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al liberalilor salajeni, Dorel Oros, a facut cateva precizari. Daca va amintiti, intr-un interviu publicat in paginile unui cotidian central, in urma cu cateva luni, presedintele Traian Basescu a afirmat ca este o demagogie sa folosesti public ideea votului uninominal. In acest sens, se stie ca atat clasa politica, cat si electoratul, sustin ideea votului uninominal. Ma intreb, astfel, de ce sustine, acum, Basescu organizarea unui referendum pe aceasta tema? Raspunsul este concludent, fiind vorba de o campanie electorala pentru a ajuta PD la alegerile europarlamentare. Este foarte simplu sa faca o astfel de campanie, pe banii electoratului, este de parere liberalul.

Cat depre acuzatiile democratilor cu privire la modul in care s-a debarasat PNL de anumiti ministri, Dorel Oros este de parere ca, totusi, partidul din care face parte este mai mult decat consecvent in decizii. Atata timp cat s-a spus mereu ca membrii de partid, care au facut politie politica, vor fi exlusi, nu vad de ce nu am fi luat aceasta decizie in cazul Monei Musca. In ceea ce-l priveste pe Gheroghe Flutur, este clar ca el s-a autoexclus. Cat despre Razvan Ungureanu, va informez ca el a ramas fidel partidului, precizeaza purtatorul de cuvant al PNL Salaj. Apoi, Oros a luat la tinta liderii locali ai PD Salaj, pe care i-a acuzat de inconstanta in afirmatii: In ceea ce priveste pozitia unor lideri democrati, imi amintesc ca, in timpul in care in tara ne luptam cu gripa aviara, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a cerut demisia ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur. Azi, Stanca il sustine… Unde-i consecventa, pana la urma….

Pe de alta parte, reprezentantul PNL Salaj a tinut sa faca public faptul ca actiunea privind strangerea de semnaturi pentru sustinerea candidatilor liberali la alegerile europarlamentare s-a desfasurat legal. Prezent si el la intalnirea cu presa, liderul grupului de tineri care s-au ocupat cu strangerea de semnaturi, membru al Organizatiei de Tineret a PNL Salaj, Octavian Chis, a afirmat ca este profund dezamagit de declaratiile facute de liderii PD: Noi nu platim tinerii. Este vorba doar de o competitie intre organizatiile de tineret. Pentru activitatea lor, cei care au fost implicati in actiunea privind strangerea de semnaturi vor fi rasplatiti, poate, cu o <>. Ei nu au primit bani, asa cum s-a afirmat. In fine, pana in prezent, liberalii salajeni au reusit sa stranga circa 7.000 de semnaturi pentru sustinerea candidatilor liberali la alegerile europarlamentare.

Leave a Comment