UDMR Salaj se declara impotriva interceptarii telefoanelor

UDMR Salaj se declara impotriva interceptarii telefoanelor

Una dintre preocuparile principale ale UDMR, sustine presedintele organizatiei salajene, deputatul Seres Denes, este organizarea Congresului partidului, care va avea loc la Arad, in perioada 2-3 martie. Deja, cei 13 delegati ai UDMR Salaj, care urmeaza sa participe la Congres, au fost desemnati. Acestora, li se vor alatura alti 5 membri UDMR, apartinand structurilor de tineret, a afirmat deputatul Seres in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc vineri. Liderul udemerist a mai tinut sa precizeze ca, pe ordinea de zi a Congresului, vor fi dezbatute trei puncte principale, printre care se numara alegerea presedintelui partidului si modificarea Statutului UDMR, subiect pe marginea caruia udemeristii salajeni au pregatit deja cateva propuneri.

In alta ordine de idei, presedintele UDMR Salaj i-a asigurat pe cei prezenti la intalnirea cu presa ca, la nivel national, a fost definitivata lista cu cei 11 participanti la alegerile europarlamentare, care vor avea loc in 13 mai. Cu toate acestea, pe lista respectiva nu figureaza nici un membru al UDMR Salaj, la mijloc fiind vorba de niste criterii de selectie restrictive. De asemenea, Seres a precizat ca, la nivel local, UDMR functioneaza bine, udemeristii salajeni avand relatii de colaborare atat cu partidele aflate la guvernare, cat si cu cele din opozitie.

Cat despre criza politica prin care trece Romania, la ora actuala, liderul UDMR Salaj a subliniat ca, in contradictie cu recentele afirmatii ale presedintelui Traian Basescu, Parlamentul nu este corupt in totalitatea sa. A fost o formulare nefericita a presedintelui, a apreciat Seres. In acest context, deputatul a reiterat ideea transformarii Romaniei in republica parlamentara, in contextul in care am avut deja de-a face cu un sistem totalitar, cand puterea a ajuns, in cele din urma, in mana unui singur om. In fine, Seres a mai spus ca UDMR este impotriva modului in care, in momentul de fata, sunt interceptate convorbirile telefonice, acest lucru facandu-se la modul haotic si discretionar. Sa ne intelegem! Nu am nimic impotriva acestei activitati, daca ea este autorizata. Insa, in momentul de fata, toata lumea supravegheaza pe cine vrea, cum si cand vrea. Fiecare dupa bunul sau plac, isi infiinteaza propriul serviciu secret, cu politia si securistii lui…. No comment.

Leave a Comment