Romanii nu sunt pregatiti de alegerile europarlamentare

Romanii nu sunt pregatiti de alegerile europarlamentare

Lavinia Sandru, vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), a fost prezenta, inca de vineri, in municipiul Zalau, pentru a participa la Adunarea Nationala a liderilor PIN.

In cadrul acestei intalniri a fost prezentata campania In Europa, dar nu asa!, strategie de boicotare a alegerilor europarlamentare. Partidul nostru va derula o campanie de boicotare al acestor alegeri europarlamentare, deoarece noi credem ca romanii nu cunosc indeajuns cum functioneaza acest mecanism al Uniunii Europene, a spus vicepresedintele PIN, in cadrul unei conferinte de presa.

Prin aceasta campanie, partidul doreste sa transmita romanilor ca integrarea trebuie sa aduca Romaniei schimbarea asteptata, doar ca aceasta va fi posibila numai daca vom invata sa punem piciorul in prag, sa ne impotrivim umilintelor si sa ne aparam drepturile, a sustinut Sandru. Acuzele se indreapta, bineinteles, catre clasa politica de la guvernare, care, spune domnia sa, reuseste sa ne faca de rusine in fiecare zi, aparandu-si propriile interese si nu pe cele ale poporului roman. In cazul in care se va reusi boicotarea alegerilor europarlamentare, acestea vor avea loc in 2009, si, astfel, va fi un pas castigat in fata europenilor, deoarece, in 2 ani de zile, romanii vor putea intelege ce implica, de fapt, aceasta aderare. Semnalul pe care Partidul Initiativa Nationala incearca sa-l traga este acela ca Romania si poporul roman trebuie sa puna capat umilintelor si bataii de joc a europenilor. Trebuie sa punem piciorul in prag si sa fim mai duri in fata tuturor acuzelor aduse pe nedrept la adresa noastra si sa le demonstram ca suntem demni de bagat in seama, a conchis Sandru.

Razvan Ungureanu este apendicele presedintelui Basescu

In ceea ce priveste scandalul suspendarii Ministrului de Externe al Romaniei, Sandru a precizat ca Ungureanu nu a facut nimic pentru Guvern, el fiind doar apendicele presedintelui Traian Basescu si o victima colaterala a acestuia. In opinia vicepresedintelui PIN , Traian Basescu urmareste doar propriile sale interese, reusind sa distruga pe toti din jurul sau. Presedintelui Romaniei ii este teama de referendum, de ceea ce ar putea gandi cetatenii despre domnia sa. Este constient ca steaua sa norocoasa este pe cale sa apuna, a conchis Sandru.

Leave a Comment