Pesedistii salajeni ies in strada

Pesedistii salajeni ies in stradaPeste 200 de membri ai PSD Salaj pot fi observati, in aceste zile, in orasele judetului si in municipiul Zalau, impartind in jur de 20.000 de manifeste impotriva partidelor aflate la Guvernare, in speta PNL si PD. Actiunea are loc la nivel national, sub denumirea destul de sugestiva Strada 2. Va reamintim ca PSD a mai pus in practica, anul acesta, o operatiune politica similara, care, dupa cum este lesne de inteles, s-a intitulat… Strada 1. Prin acest demers, atragem atentia populatiei asupra unor aspecte existente, care sunt dincolo…, atat de asteptarile oamenilor, cat si de promisiunile facute in campania electorala de catre cei care conduc, azi, Romania. Prin materialele pe care le impartim, vrem sa aducem la cunstinta electoratului o scurta radiografie asupra realitatilor existente, comparativ cu ce s-a promis in 2004, a explicat presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. n acelasi context, liderul social-democrat a tinut sa sublinieze ca, prin actiunea pesedista, se intentioneaza sensibilizarea populatiei, prin posibilitatea de a oferii ocazia electoratului de a face o comparatie intre anumite promisiuni si realitatea de azi.

n alta ordine de idei, deputatul Filonas Chis a facut cateva precizari pe marginea intalnirii conducerii centrale a PSD cu liderii filialelor judetene ale PSD, care a avut loc la Bucuresti, in 15 noiembrie: Pe ordinea de zi a sedintei au fost 15 puncte, insa cele mai aprinse discutii s-au axat pe doar cateva elemente de fond. Astfel, acolo, am facut o analiza asupra situatiei politice existente in tara. Filonas Chis face si cateva comentarii pe marginea acestui subiect, precizand ca, din punctul de vedere al PSD, atmosfera politica in Romania este una bulversanta. Se pare ca actualul Guvern si-a finalizat programul, iar, acum, se ocupa de cu totul altceva. Obiectivul principal al guvernantilor este lupta pentru putere, in conditiile in care viata romanilor este intr-o permanenta degradare, este de parere parlamentarul.

Prezent si el la intalnirea cu reprezentantii mass media, deputatul Iuliu Nosa a revenit asupra subiectului principal al conferintei de presa, parlamentarul tinand sa sublinieze ca actiunea de azi (n.r. – Strada 2) va fi o reusita. Apoi, Nosa a conchis, aratandu-si convingerea ca actuala putere va cataloga demersurile PSD ca fiind populare, insa o opozitie care se respecta, trebuie sa dea curs unor astfel de actiuni.

Leave a Comment