Accident neobişnuit la Sala Sporturilor

Un accident de circulaţie mai neobişnuit s-a petrecut miercuri, în parcarea de lângă Sala Sporturilor Zalău. “O şoferiţă în vârstă de 57 de ani se afla la volanul autoturismului proprietate personală (Matiz, n.r.) şi a încercat să iasă din parcare, virând la stânga spre sensul giratoriu. Femeia a virat, însă, mult prea strâns, astfel că, în loc să îşi continue drumul, a trecut peste o bordură şi s-a reîntors în parcare, unde a avariat două autovehicule”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa.
Potrivit sursei citate, agenţii de poliţie ajunşi la faţa locului au întocmit proces verbal de constatare a contravenţiei de neadaptare a vitezei la schimbarea direcţiei de mers prin viraj. “În plus, şoferiţa nu avea poliţă RCA, iar inspecţia tehnică periodică era expirată”, a declarat Tincuţa Dumuţa.
În acest caz, agenţii de poliţie au aplicat sancţiuni în valoare totală de 1.050 de lei şi i-au reţinut zălăuancei certificatul de înmatriculare al autoturismului până la remedierea problemelor constatate.

Leave a Comment