Silcotub Zalău, cifră de afaceri în creștere cu 17% în 2023

Silcotub Zalău, compania producătoare de țevi industriale, a înregistrat o creștere a profitului net cu 17% în 2023.
Profitul net al companiei sălăjene a ajuns la valoarea de 517,5 milioane de lei, în urma creșterii înregistrate. Comparativ, în anul precedent, producătorul de țevi a avut parte de un câștig net de 442 milioane de lei. În 2023, numărul mediu al angajaților depășea 1800, mai mare decât în anul precedent, cu 39 de angajați.
În ceea ce privește cifra de afaceri a companiei, aceasta a depășit în 2023 o valoare de peste 3,8 miliarde de lei, mai mică decât în anul precedent cu 5,6%, când aceasta ajungea la 4 miliarde de lei, după cum precizează Ziarul Financiar.
Țevile produse de companie sunt utilizate în industria extracției de petrol și gaze, dar și în industria auto, transportului de fluide și domeniului energetic. Silcotub SA, firmă înființată din anul 2003, este parte a grupului inernațional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca.

Mihai – Tudor Ruțaș

3 Thoughts to “Silcotub Zalău, cifră de afaceri în creștere cu 17% în 2023”

  1. […] de afaceri a companiei, aceasta a depășit în 2023 o valoare de… Articolul Silcotub Zalău, cifră de afaceri în creștere cu 17% în 2023 apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Nu contează când e înființată firma, contează cine a construit fabrica. Întreprinderea de Țevi Zalău este una din ctitoriile Epocii Nicolae Ceaușescu, bine că n-a fost demolată !

  3. Anonim

    Dacă ajungea pe mana rușilor era demolata, la ca și Combinatul de la Câmpia Turzii.

Leave a Comment