Școala Populară de Arte și Meserii din Zalău, sărbătorită într-un mod inedit

Școala Populară de Arte și Meserii, parte a Centrului de Cultură și Artă Sălaj, a împlinit cinci decenii de activitate, momentul fiind sărbătorit prin mai multe spectacole. Inedită a fost una dintre acțiunile organizate pentru a celebra cei 50 de ani de activitate. Joi seara, zeci de dansatori de la toate ansamblurile din Zalău s-au grupat pe platoul din zona centrală a orașului și au format cifra „50”. Momentul a fost urmat de joc, totul într-o atmosferă deosebită.

Școala Populară de Arte și Meserii s-a înființat în Zalău, în anul 1974. În toți acești ani, realizările au fost numeroase, mulți profesori lăsându-și amprenta, în materie de muzică, pe nenumărate generații de cursanți. În prezent, activitatea didactică la Școala Populară de Arte și Meserii se desfășoară la un nivel de calitate foarte înalt. Instituția a atras, de-a lungul timpului, oameni competenţi în practicarea propriei meserii, iar numărul de elevi a fost în continuă creștere, acest lucru dovedind că școala are o ofertă generoasă și profesori profesioniști.

One Thought to “Școala Populară de Arte și Meserii din Zalău, sărbătorită într-un mod inedit”

  1. […] Școala Populară de Arte și Meserii s-a înființat în… Articolul Școala Populară de Arte și Meserii din Zalău, sărbătorită într-un mod inedit apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment