A vrut să mituiască un polițist din Sălaj cu 150 de lei

O încercare de mituire a unui om al legii a fost înregistrată zilele trecute în județul nostru. Vineri, 18 octombrie, un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Zalău a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Sălaj despre faptul că, fiind în timpul serviciului, a oprit pentru un control de rutină un autocamion condus de un bărbat din localitatea Cornu, judeţul Prahova. Pentru că a constatat nereguli privind timpul înregistrat de dispozitivul tahograf, l-a informat pe conducătorul auto că va dispune sancţionarea contravenţională, moment în care acesta i-a oferit suma de 150 de lei pentru a nu lua măsurile legale împotriva sa, aspect înregistrat cu „body cam-ul” din dotarea poliţistului. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru dare de mită.

3 Thoughts to “A vrut să mituiască un polițist din Sălaj cu 150 de lei”

  1. […] că va dispune sancţionarea contravenţională, moment în… Articolul A vrut să mituiască un polițist din Sălaj cu 150 de lei apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. eu

    Pai normal ca nu a primit politistul 150 de lei pentru ca s-a simtit jignit, daca erau macar 150 de euro sigur s-ar fi gasit intelegere, dar asa sa-l jignesti pe politai cu sume dinastea ridicole cand tu castigi mii de euro din transport. Rusine, nu se face, trebuie sa ne respectam politistii cu mita! Ai gresit buzunaru baiatu meu! Ajungi pe mana DNA!

  3. Anonim

    Acest polițist a refuzat mita pentru ca a fost prea mica, acum așteaptă o recompensa ca este cinstit.

Leave a Comment