Spune NU sacoșelor din plastic!

𝗕𝗿𝗮𝗻𝘁𝗻𝗲𝗿 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 împreună cu 𝗔𝗗𝗜 „𝗘𝗖𝗢𝗗𝗘𝗦” 𝗦𝗮̆𝗹𝗮𝗷 și 𝗭𝗮𝗹𝗮̆𝘂 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲 au desfășurat vineri, 18 octombrie 2024, o nouă campanie de conştientizare, intitulată „𝗦𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗡𝗨 𝘀𝗮𝗰𝗼𝘀̧𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗰”. S-a propus cetățenilor un schimb avantajos: plasa lor de plastic pe care o aveau la ei în schimbul unei sacoșe din material textil.


În cadrul campaniei „𝗦𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗡𝗨 𝘀𝗮𝗰𝗼𝘀̧𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗰” desfășurată 𝗹𝗮 𝗭𝗮𝗹𝗮̆𝘂 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲, copiii de la diverse instituţii de învăţământ au desenat pe sacoşe din material textil, oferindu-le totodată şi diverse produse din materiale reciclabile şi reutilizabile. Elevii au fost informați despre importanța și impactul deșeurilor aruncate la întâmplare, precum și despre folosirea sacoşelor din material textil în detrimentul celor din plastic.


În cadrul campaniei s-au oferit 𝘀𝗮𝗰𝗼𝘀̧𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝘁𝗲𝘅𝘁𝗶𝗹, 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮̂𝗻𝗱 cetățenii 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁̧𝗮 𝗿𝗲𝗻𝘂𝗻𝘁̧𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗹𝗮 𝘀𝗮𝗰𝗼𝘀̧𝗲𝗹𝗲 𝗱in 𝗽𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗰.
„𝗦𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗡𝗨 𝘀𝗮𝗰𝗼𝘀̧𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱in 𝗽𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗰” este o campanie organizată în parteneriat cu Adi ECODES Sălaj, Zalău Value Centre și Brantner Sălaj.

M. S.

One Thought to “Spune NU sacoșelor din plastic!”

  1. […] şi diverse produse din materiale reciclabile şi reutilizabile. Elevii au… Articolul Spune NU sacoșelor din plastic! apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment