Ai nevoie de un copiator? Închiriază-l, nu-l cumpăra!

Ce poate fi mai important pentru un business decât eficiența și optimizarea costurilor? Cel mai probabil ești de acord cu noi atunci când spunem faptul că acestea sunt esențiale dacă îți dorești să te bucuri de succes pe termen lung.

Cu toate acestea, indiferent de dimensiunile afacerii tale, sigur ai nevoie de echipamente care să susțină activitatea de zi cu zi. Copiatorul reprezintă poate cel mai bun exemplu în acest sens, acesta fiind de mare ajutor într-un birou unde există documente.

Majoritatea antreprenorilor au însă următoarea dilemă: să cumpere copiatorul sau să îl închirieze? Ei bine, în rândurile următoare îți vom prezenta motivele pentru care închirierea unui copiator reprezintă o soluție mult mai bună.

 

  • Reduci costurile inițiale dar și pe termen lung

 

Nu mai încape îndoială în legătură cu faptul că este mult mai ieftin să închiriezi copiatorul în loc să îl cumperi. Costurile vor fi reduse nu doar inițial, nemaifiind nevoit să plătești un preț foarte mare pentru achiziționarea copiatorului, ci și pe termen lung.

Pentru o afacere mică, achiziționarea unui copiator nou reprezintă o investiție semnificativă. În schimb, dacă vei alege să închiriezi copiatorul, vei reduce costurile inițiale și totodată vei beneficia de servicii de întreținere, reparații și înlocuirea echipamentului în cazul în care va fi necesar.

Sunt beneficii foarte importante pe termen lung, așa că trebuie să le ai în vedere.

 

  • Ai acces la tehnologie de ultima oră

 

Știm cu toții că tehnologia evoluează într-un ritm alert, iar asta se întâmplă inclusiv în domeniul copiatoarelor. Apar mereu noi tehnologii și funcționalități care fac aceste aparate să fie mai eficiente și mai performante, așa că sigur îți dorești să beneficiezi de aceste îmbunătățiri.

Ei bine, închirierea copiatorului îți garantează acces constant la modelele de echipamente moderne, fără a fi necesar să faci noi investiții. Acesta poate fi un argument în plus pentru a închiria un copiator de la copiem.ro pentru a avea acces la tehnologiile noi.

 

  • Întreținere și suport tehnic incluse

 

În final, trebuie să subliniem faptul că atât timp cât vei alege să închiriezi copiatorul de care afacerea ta are nevoie, atât întreținerea cât și suportul tehnic sunt incluse. Cu alte cuvinte, nu numai că vei face economii, după cum bine precizam anterior, ci totodată vei scăpa de grija unor aspecte de o importanță deosebită.

Prin urmare, dacă vor apărea probleme tehnice, compania la care ai apelat se va ocupa de reparații și mentenanță, ceea ce înseamnă că va fi asigurată continuitatea activității, iar timpul de inactivitate va fi în mod considerabil redus. Cu alte cuvinte, nu vei pierde bani, ceea ce orice antreprenor își va propune!

Desigur, am putea discuta la nesfârșit despre motivele pentru care este mult mai avantajos să închiriezi copiatorul în loc să îl cumperi, însă cel mai probabil că te vei convinge imediat că avem dreptate, odată ce vei alege să aplici recomandarea noastră și vei închiria un copiator pentru activitatea afacerii tale. Va fi cea mai bună decizie luată în acest an, așa că ne vei mulțumi mai târziu!

One Thought to “Ai nevoie de un copiator? Închiriază-l, nu-l cumpăra!”

  1. […] au însă următoarea dilemă: să cumpere copiatorul… Articolul Ai nevoie de un copiator? Închiriază-l, nu-l cumpăra! apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Comments are closed.