Probleme în funcționarea unor stații de epurare din Sălaj

Una dintre problemele discutate astăzi în cadrul Comisiei de Dialog Social a Instituției Prefectului Sălaj a fost cea privind problemele apărute în funcționarea stațiilor de epurare construite în mai multe zone din Sălaj. Potrivit directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj, Cristian Crișan, au apărut probleme la stația din zona comunei Hida, aici fiind depuse plângeri inclusiv despre posibile cazuri de animale moarte din cauza apei uzate. Cel mai probabil, stația de aici, dar și din alte zone vor fi închise până la remedierea deficiențelor constatate de echipele de verificare alcătuite de reprezentanții autorităților cu rol de control în privința poluării și calității apei.

2 Thoughts to “Probleme în funcționarea unor stații de epurare din Sălaj”

  1. […] la remedierea deficiențelor constatate de echipele de verificare… Articolul Probleme în funcționarea unor stații de epurare din Sălaj apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Adi

    Hai că-i tare. Cum adică stațiile vor fi în chise pâna la remedierea problemelor ? Deci ăia racordații nu se mai cacă sau cum ? Dacă în chizi statia înseamna că situația se agravează măi idioților !!!!!!!

Leave a Comment