Începe modernizarea bulevardului Mihai Viteazul

La numai două săptămâni de la semnarea contractului de finanțare, încep lucrările de reabilitare a bulevardului Mihai Viteazul din Zalău. Astăzi, în prezența conducerii Primăriei Municipiului Zalău și a reprezentanților constructorului, a fost predat amplasamentul pentru modernizarea tronsonului I din Bulevardul Mihai Viteazul, cuprins între piața Iuliu Maniu (zona Silvania) și intersecție cu strada Tudor Vladimirescu (zona Perla). Acest proiect este finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Săptămâna aceasta, echipele SC Drum Inserv SRL vor intra pe amplasament cu lucrări. Pe acest tronson, pe 2.010 metri liniari de bulevard va fi modernizată partea carosabilă, prin frezarea asfaltului existent și așternerea unui nou strat de asfalt, vor fi ridicate la cotă capacele de canalizare și înlocuite bordurile din jurul scuarului. Pentru siguranța circulației sunt prevăzute marcaje longitudinale și transversale și montarea de indicatoare rutiere suplimentare. Tot prin Programul național de investiții „Anghel Salingy” va fi modernizat și lotul II din bulevardul Mihai Viteazul – tronson cuprins între strada Lupului și Varianta de Ocolire a Municipiului Zalău. Acest proiect prevede investiții pe 1.380 metri, principalele lucrări cuprinse în proiect sunt reabilitarea tramei stradale, amenajarea de trotuare, piste de biciclete și spații verzi, cât și realizarea rețelei de canalizare pluvială și infrastructură subterană pentru rețele de telecomunicații. Pentru fluidizarea traficului, pe acest tronson este prevăzută extinderea tramei (partea cea mai circulată) stradale la patru benzi de circulație, câte două pe fiecare sens. La acest obiectiv de investiții va fi demarată etapa de proiectare, urmată de etapa de execuție a lucrărilor.

5 Thoughts to “Începe modernizarea bulevardului Mihai Viteazul”

  1. […] modernizarea bulevardului Mihai Viteazul Articolul Începe modernizarea bulevardului Mihai Viteazul apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    A INCEPUT SCOALA,INCEPE SI BATAIA DE JOC SAU VIN ALEGERILE?SA SE STIE!!!!!!!

  3. jhon doe

    Sper ca nu ne tineti 7 luni cu capacele inaltate ca la arhive

  4. calator

    Nici macar inainte de alegeri nu se va finaliza asfaltarea in ortelec ? Pana cand vom face slalom printre capace de canal? Cand se va termina de sapat asfaltul pe ruta zalau creaca? Sunt zone in care sa sapat si de 2-3 ori portiuni de asfalt.Petecele se vad pe drum si se simt si la condus .Culmea o mare parte sunt in zona unde sa turnat stratul de uzura. Asta inseamna ca asa ramane .Va dati seama ce calitate are lucrarea.

  5. Adi

    Peeeseede !!! Răspuns la toate.Cele ce sunt și cele ce vor râde sub soare. Soarele lor !!!

Leave a Comment