Cărțile distinsului profesor Octavian Guțu, incluse în Biblioteca de la Casa Corpului Didactic Sălaj

O parte din biblioteca personală aparținând distinsului profesor Octavian Guțu, fost primar al orașului Șimleu Silvaniei și fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Sălaj, a fost donată „Ambulanței Cărților”, proiect inițiat și derulat de cotidianul Magazin Sălăjean. Coordonatorul proiectului, directorul ziarului Magazin Sălăjean – Daniel Mureșan, a decis că locul cel mai potrivit pentru cele câteva sute de cărți este Biblioteca de la Casa Corpului Didactic Sălaj. Cărțile donate de apreciatul profesor, care a format generații și generații de tineri, au ajuns la Casa Corpului Didactic Sălaj și urmează să fie incluse în biblioteca instituției, care are porțile deschise pentru toți dascălii din județ.

6 Thoughts to “Cărțile distinsului profesor Octavian Guțu, incluse în Biblioteca de la Casa Corpului Didactic Sălaj”

  1. […] de tineri, au ajuns la Casa Corpului Didactic Sălaj și urmează… Articolul Cărțile distinsului profesor Octavian Guțu, incluse în Biblioteca de la Casa Corpului Didactic S… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. The Times They Are A-Changin'

    Cărțile on paper nu au nici un viitor – colecții de praf! Eu am aruncat la tomberon vreo 2000 bucăți adunate în zeci de ani și am păstrat doar cîteva sute cu valoare mai mult sentimentală. Da’ nici pe alea nu le mai citesc. De un timp s-a trecut la e-books, v-o spune unul de 70 de ani, cu bibliotecă pe e-book reader.

    1. Adrian

      Poate nu toată lumea are acces la cărție electronice. Și apoi, nu tot ce există în format fizic are echivalent digital. V-o spune unul de 51 de ani.

      1. Anonim

        @ Adrian. Știam astea. Eu vorbeam de schimbarea în curs, masivă, rapidă și ineluctabilă. Iar vîrsta am precizat-o ca să nu se creadă că aș fi un tînăr.

    2. Anonim

      Ai imbatranit degeaba.

      1. Anonim

        @ 23:29. Pune-ți o manea, ca să simți că nu trăiești degeaba!

Leave a Comment