Mii de sălăjeni primesc pensii speciale și ajutoare sociale

În județul nostru sunt înregistrați peste 4.500 de beneficiari de pensii speciale, conform datelor prezentate de conducerea Casei Județene de Pensii Sălaj. Oficialii instituției au mai arătat că, la sfârșitul primului semestru din acest an, în județ erau înregistrați 54.327 de salariați, toți fiind asigurați în sistemul public de sănătate. În același sistem mai sunt asigurați și 4.570 de asistați social, cei care primesc ajutoare sociale. Numărul pensionarilor asigurați în sistemul de sănătate al statului este de peste 48.000 de persoane la nivel de județ. Trist este că diferența dintre numărul salariaților șic el al pensionarilor este foarte mică, de numai 6.000 de persoane.

3 Thoughts to “Mii de sălăjeni primesc pensii speciale și ajutoare sociale”

  1. Marie

    Si cei care nu au lucrat niciodata si primesc minim pensie de 1281 lei, sunt „speciali”…..fata de cei care au muncit minim 15 ani ca iau la fel…….

    1. Anonim

      D-api câți au tăt felul de carduri de mâncare,caldură curent,scutiri de de tăte.Stiu pe unii care au tri mașini n familie da-s asistați social.Bataie de joc !!!

  2. […] de persoane la nivel de județ. Trist este că diferența dintre… Articolul Mii de sălăjeni primesc pensii speciale și ajutoare sociale apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment