Tot mai mulți sălăjeni își asigură casele

Peste 20 la sută dintre sălăjeni aveau locuințele asigurate în vara acestui an, potrivit datelor centralizate la sfârșitul lunii august. Conform PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale), în data de 31 august 2024, Sălajul figura cu 20,73 la sută din locuințe ca fiind asigurate. Satu Mare avea doar 20,36 la sută grad de asigurare a locuințelor, Maramureșul doar 19,97 la sută, iar Bihorul 19,64 la sută. Clujul stă mult mai bine. Aici, 27,75 la sută din locuințe erau asigurate. Din fericire, numărul sălăjenilor care își asigură locuințele este în creștere. Mulți și-au dat seama cât de importante sunt asigurările încheiate abia în caz de incendiu, grindină sau inundații. PAID este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat.

Fotografie cu rol ilustrativ

2 Thoughts to “Tot mai mulți sălăjeni își asigură casele”

  1. […] sălăjenilor care își asigură locuințele este în… Articolul Tot mai mulți sălăjeni își asigură casele apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Adi

    Adecă,pe românește,restul-s șmecheri.Dk se întâmplă ne da ciolacul ceva.Ai de se asigură-s proști.Da’legea ? Da’de ce nu exista obligativitatea platii asigurării obligatorii odată cu taxele locale ? Aaa,din cauză de electorale ?

Leave a Comment