Stark in Deutsch – Sesiuni de lectură în limba germană, pentru copii și părinți

Biblioteca Județeană Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj și RatzFatz Kinderklub, dau startul unui nou proiect educațional: Stark in Deutsch– Sesiuni de lectură în limba germană, pentru copii și părinți!

Dacă ai între 7 și 11 ani și vrei să îți perfecționezi limba germană, ești așteptat la bibliotecă! Din 20 septembrie 2024, în fiecare zi de vineri, între orele 13,30-14,30!

„Mă bucur foarte tare că putem oferi publicului nostru cursuri de germană, o limbă străină studiată în majoritatea unităților de învățământ din Zalău”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „Tocmai de aceea, sunt sigură că parteneriatul cu RatzFatz Kinderklub,va aduce un plus atât în viața elevilor, cât și în cea a părinților”, a adăugat managerul BJSălaj.

„Scopul acestor sesiuni este de a-i încuraja pe copii să vorbească liber cât mai mult! Și cum noi credem cu tărie că cititul te face mai puternic, mi-aș dori ca la întâlnirile noastre să formez cititori care, la rândul lor, să formeze  alți cititori. Mai exact, un copil care știe citi în germană, să ajute alt copil, care de abia începe să citească. E fundamentală formarea încrederii în sine atunci când te exprimi cu voce tare într-o limbă străină”, crede Mira Dârjan, inițiatoarea proiectului.

Mira le va citi cursanților, apoi vor avea loc discuții libere. În plus, o dată pe lună, va fi invitat un vorbitor nativ, care va susține sesiunile de lectură. Cursurile, care îi vizează atât pe copii, cât și pe părinți, se adresează atât începătorilor, cât și avansaților, așa că vă așteptăm cu drag la… Stark in Deutsch!

Informații și înscrieri la numărul de telefon: 0799 161 287.

One Thought to “Stark in Deutsch – Sesiuni de lectură în limba germană, pentru copii și părinți”

  1. […] de învățământ din Zalău”, a declarat Mariana… Articolul Stark in Deutsch – Sesiuni de lectură în limba germană, pentru copii și părinți apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment