Studii de Securitate, un program universitar disponibil la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”

Specializarea în Studii de Securitate este disponibilă în oferta educațională a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad pentru anul universitar 2024-2025. Înscrierile la acest program se pot face pe platforma online de admitere a universității Inscriere Online – Admitere 2024 (uvvg.ro) până în 23 septembrie 2024.

Programul de studiu în domeniul securității este una dintre cele mai noi specializări oferite de universitatea arădeană. Deși nouă, aceasta se bucură de un succes deosebit, în contextul posibilităților de angajare a absolvenților. De la posturi în structurile de ordine și siguranță publică (Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, structuri de intelligence), administrație publică locală sau centrală, companii private, organizații ce au ca obiect de activitate și protecția datelor cu caracter personal și lista poate continua cu multe alte exemple.

Persoanele interesate de domeniul securității, de modul în care funcționează lucrurile în sistem vor reuși să înțeleagă și mai ales vor deveni profesioniști în a gestiona și rezolva situații speciale, pe linie informatică, cibernetică și nu numai.

În anii de studiu, studenții înscriși la acest program de studiu vor avea parte de o echipă de cadre didactice universitare, profesioniști, ca teoreticieni și practicieni în domeniul securității.

Sesiunea de înscrieri în acest program se încheie în data de 23 septembrie, ora 17. Aplicațiile se înregistrează online Inscriere Online – Admitere 2024 (uvvg.ro) sau prin Centrul de Înscrieri, deschis la sediul Rectoratului UVVG, din Bdul Revoluției nr 94-96, de luni până vineri între orele 8-17 și sâmbăta, între orele 8-14.

(P)

 

 

 

One Thought to “Studii de Securitate, un program universitar disponibil la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș””

Leave a Comment