PARENTX – evenimentul care a revoluționat educația părinților și copiilor în România ajunge la Timișoara în 5 octombrie

Conferința care îi are speakeri pe Răzvan Vasile, Teodora Mețiu, Părintele Vasile Ioana, Prof. Ioana Stoica, Bogdan Putinică, Oksana Ionașcu și Dr. în Educație Marian Crăciun a fost SOLD OUT la București, Iași, Cluj, Brașov și Sibiu

PARENTX, fenomenul educațional ce promite să schimbe percepțiile și să deschidă noi orizonturi în relaționarea părinte-copil, ajunge în 5 octombrie 2024 la Timișoara. Evenimentul are loc, de la ora 16:00, la Filarmonica Banatului.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără personalități precum Răzvan Vasile, Teodora Mețiu, Părintele Vasile Ioana, Prof. Ioana Stoica, Bogdan Putinică, Oksana Ionașcu și Dr. în Educație Marian Crăciun, cât și alți experți în psihologie, nutriție, dependente la copii sau vocație. PARENTX a mai avut anul acesta două conferințe la București si câte una la Iași, Cluj, Brașov si Sibiu, toate fiind SOLD OUT. Banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru oferirea de burse de studiu de 6 luni (include si cursuri de dezvoltare personală și abilități ale viitorului) pentru 10 copii de excepție și copii cu mare potențial aflați însă în risc de abandon școlar sau în familii fără posibilități financiare.

PARENTX a fost fondat de Răzvan Vasile și Marius Moga iar audienta națională a acestor evenimente a ajuns, conform MediaTrust (lider mondial în măsurarea audientei), la 11.4 milioane de romani din țară și străinătate.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale acoperind toate cele 𝟳 arii esențiale ale vieții: mental, familial, social, vocațional, financiar, fizic și spiritual, de la relația profundă între părinte și copil, la iubirea de sine și recunoștință la descoperirea potențialului interior al copiilor și pregătirea pentru un viitor dominat de tehnologie.

„Părinții vor descoperi la conferințele PARENTX subiecte esențiale despre familie. O educație de 360 de grade cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea și comunicarea sunt valori centrale în educația copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului, abilitățile esențiale pentru succesul copiilor în lumea modernă si combaterea dependentelor si adicțiilor atât de prezente azi. Abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriție, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor și al emoțiilor, mindset, vocație și personalitate.” – a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX TIMIȘOARA?

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. La evenimentul de la TIMIȘOARA vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului în Educație 2023, Vizionarul Anului in Educație în Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX Events și MBAKids Academy)

SPEAKERI PRINCIPALI:

  • INVITAT SURPRIZĂ!
  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului în Educație 2023, Vizionarul Anului în Educație în Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX și MBAKids Academy)
  • Teodora MEȚIU (trainer comunicare)
  • Parintele Vasile IOANA (preot)
  • Ioana STOICA (profesor fizică Liceul Vianu, antrenor lot fizică NASA)
  • Bogdan Putinică (CEO Microsoft)
  • Marian CRĂCIUN (doctor în științele educației, expert în cariere și vocație)
  • Oksana IONAȘCU (trainer și mentor în educația familiei)
  • Cezar IONAȘCU (autor, mentor, trainer)

Seria de evenimente PARENTX 2024 are loc astfel:

  • 21 Septembrie – CRAIOVA Teatrul Național Marin Sorescu
  • 28 Septembrie – BACĂU Teatrul de Vară Radu Beligan
  • 5 Octombrie – TIMIȘOARA Filarmonica Banatului
  • 26 Octombrie – ORADEA Teatrul Regina Maria
  • 9 Noiembrie – ARAD Filarmonica Arad

 Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copiii din județ sub formă de burse de studiu cu o durată de 6 luni: https://www.blt.ro/parentx-timisoara-educatie-pentru-viitor.html

One Thought to “PARENTX – evenimentul care a revoluționat educația părinților și copiilor în România ajunge la Timișoara în 5 octombrie”

  1. […] Teodora Mețiu, Părintele Vasile Ioana, Prof. Ioana Stoica, Bogdan… Articolul PARENTX – evenimentul care a revoluționat educația părinților și copiilor în România aj… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment