Seky – să fii unic, diferit, trendy: Grija pentru mediu și clienții mulțumiți sunt prioritatea noastră

Magazinele Seky și depozitul de haine SecondText oferă o gamă impresionantă de haine pentru toate sexele, vârstele și gusturile. Din 2005 s-a lansat pe piața din România sub denumirea SecondTex, iar din 2018 magazinele s-au relansat sub brandul SEKY, care s-a axat pe promovarea magazinelor unde comercializăm direct persoanelor fizice haine, pantofi, accesorii și textile pentru locuințe de marcă la prețuri accesibile. Pentru ca clienții noștri să fie mereu trendy, confortabili în hainele unice, reînnoim stocurile magazinelor noastre periodic și aducem elemente de noutate în fiecare zi!

În Zalău ne găsiți în următoarele locații:

  • Zalau, Activ Plazam Str Simion Oros Nr3
  • Zalau, Bld Mihai Viteazu , Bloc D2,vis a vis statia autobuz UZ Casnic

La noi, toată lumea își găsește ținute și accesorii la modă, unice și pe placul lor, în orice zi ar vizita magazinele noastre. În plus, clienții noștri au siguranța că nu revăd aceleași ținute la alte persoane, deoarece nu comercializăm haine în serie.

Protecția mediului

Compania noastră pune accent mare pe protejarea mediului înconjurător, deoarece nu suntem un depozit oarecare de haine second-hand, ci ne ocupăm cu reciclarea și colectarea textilelor deopotrivă! Produsele prelucrate de noi ajung să fie refolosite în proporție de 55-60%, iar restul de 40-45% sunt reciclate ca materiale folosite la curățenie, ori ca materie primă industrială. Reutilizarea presupune folosirea repetată a unui produs pentru aceeași funcție, în comparație cu reciclarea, care reprezintă procesul de transformare a deșeurilor în materiale sau produse noi. Cu adevărat ajung ca deșeu o proporție de 1% din acestea, procent extraordinar în această parte a Europei.

De asemenea, de o importanță majoră este și faptul că respectăm principiul sustenabilității și protecția mediului prin reutilizarea hainelor sau prelungirea duratei de viață ale acestora.

Potrivit acestuia, reutilizarea este o opțiune cu un impact mai mic de gestionare pentru toate fracțiunile de deșeuri investigate și depozitarea la gropile de gunoi este asociată cu cel mai mare impact negativ asupra mediului. Practic, reutilizarea are un impact de 70 de ori mai mic asupra mediului decât producția de haine noi.

Da, redăm viața hainelor, prelungindu-le viața, reducând impactul asupra mediului cu până la 70 de ori față de cei care produc haine noi. Știați că pentru producerea unei noi perechi de blugi este nevoie de 600 de litri de apă, iar prin refolosirea hainelor putem nu doar să economisim resursele planetei, dar și să protejăm mediul înconjurător prin economisirea circulară, iar pentru clienți să oferim experiențe faine prin haine la modă!

Ce fel de haine le oferim clienților noștri în cele 3 categorii de magazine Seky?

Clienții noștri au acces la zeci de mii de ținute pentru toate vârstele, gusturile și buzunarele, de la adulți și copii, pentru toată lumea avem câte ceva pe plac, fie vorba despre haine, pantofi, accesorii sau textile pentru decorațiuni interioare!

Vă așteptăm cu marfă de calitate în rețeaua celor 25 magazine Seky prezente în cele 10 județe ale țării, unde compania noastră oferă în același timp și sute de locuri de muncă pentru locuitorii țării, deoarece pentru noi e la fel de important să contribuim la economia țării prin creșterea calității vieții în comunitatea noastră.

Magazinele noastre prezente în țară oferă spre comercializare articole second-hand pentru toate vârstele și gusturile, fiind împărțite pe categorii. În acest sens, deținem 3 categorii de magazine.

Magazinele noastre crem comercializează exclusiv haine, pantofi și alte articole importate mai ales din Anglia. Cine a vizitat cel puțin o dată Anglia sau Londra, cu siguranță a putut observa în diferite locuri de socializare, tineretul și categoria de vârstă de medie, care se îmbracă foarte modern și la modă. Aceste piese vestimentare de marcă, elegante și la modă, le regăsești în magazinele noastre la cea mai bună calitate, de multe ori chiar nepurtate și cu eticheta originală. Și în aceste magazine schimbăm complet colecțiile cu mii de articole, o dată pe lună, introducând zi de zi articole noi, iar timp de câteva zile într-o lună avem și mega reduceri de 50% reducere. Promoțiile magazinelor se regăsesc aici.

Magazinele noastre extra au oferte mai calitative, ținute la modă, de marcă față de magazinele unde vindem totul la kg și, într-adevăr, au și prețuri ușor crescute față de cealaltă categorie. Hainele sunt mai atent selecționate, ideale pentru a fi purtate în viața socială de zi cu zi, la locul de muncă, clientela acestor magazine fiind din categorială de vârstă medie și puțin peste. În unele dintre aceste magazine se vând haine la bucată, iar în altele la kg. În acest gen de magazine Seky, colecția se reînnoiește complet o dată pe lună, dar zilnic aducem piese noi, iar timp de câteva zile pe lună avem și promoții la haine la prețuri foarte mici.

Nu în ultimul rând, avem și magazine la kilogram, unde comercializăm doar marfă importată și vândută clienților noștri la un preț per kg, și unde reînnoim stocurile, în totalitate și săptămânal, iar zilnic scădem prețurile pentru a reintroduce marfă nou-adusă săptămână de săptămână. Prețurile sunt atât de mici, încât, în anumite zile, 1 kg de haine se vinde cu 5 lei și poate cuprinde chiar și câte 5 sau 6 articole. Aici îi așteptăm cu precădere pe acei clienți, care dintr-un buget cât mai redus doresc să achiziționeze cât mai multe articole de îmbrăcăminte pentru port zilnic. Aceste magazine din rețeaua noastră sunt adesea vizitate și de către revânzători.

Vă așteptăm cu drag în magazinele noastre. Dacă vreți să aflați mai multe despre ofertele noastre periodice, vă așteptăm pe rețelele de socializare Facebook, și vă puteți abona la noutățile ce vi le transmitem periodic prin SMS.